وکیل حقوقی

وکیل حقوقی

وکیل حقوقی به فردی گفته می شود که به موجب داشتن تحصیلات حقوقی و گذراندن دوره کارآموزی می‌تواند به عنوان نماینده از جانب افراد مختلف جامعه  تحت عنوان وکیل دادگستری در مسائل قضایی به دفاع از حقوق موکل آن خود می پردازد.

انواع وکیل حقوقی:

وکیل انتخابی: وکیل انتخابی همونطور که اسمش پیداست نوعی وکیل می باشد که فرد خود به وسیله قراردادی که تحت عنوان قرارداد وکالت با وکیل منعقد می نماید او را به عنوان نماینده خود در امور قضایی و حقوقی برمی گزیند.

وکیل تسخیری: وکیل تسخیری وکیلی است که به صورت انتخابی از میان وکلای متخصص قوه قضاییه برای افرادی که از لحاظ مالی توانایی انتخاب وکیل برای دفاع از حقوق خود را در مراجع قضایی نداشته باشند سوی مرجع صالح قضایی انتخاب می شود و در امور کیفری وکالت موکل را بر عهده می گیرد.

lawyer

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل حقوقی،وکیل کیفری،وکیل جنایی و یا مشاوره با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

02177728932-02177886437

وکیل معاضدتی: وکیل معاضدتی وکیل است که برای دفاع از موکل در امور قضایی از سوی مراجع ذیصلاح انتخاب می شود این وکیل برای افرادی که از لحاظ وضعیت مالی توانایی انتخاب وکیل در امور قضایی خود را ندارند انتخاب می گردد، اما تفاوت آن با وکیل تسخیری آن است که وکیل معاضدتی برخلاف وکیل تسخیری که تنها حق دفاع و مداخله در امور کیفری را دارد وکیل تسخیری هک دفاع از موکل خود را هم در امور کیفری و هم در امور حقوقی دارا می باشد.

وکیل سازمانی: وکیلی است که سازمان های کشوری و لشکری برای دفاع از کارکنان خود در امور حقوقی و مشکلات قضایی که برایشان پیش می آید به کارمند یا کارکنان خود اختصاص می دهند تا از حقوق ایشان دفاع کند.

وکیل کارآموز حقوقی: وکیلی است با وجود اینکه در آزمون وکالت کانون وکلا قبول شده است اما باید مدتی را برای کارآموزی در نزد وکیل پایه یک دادگستری بگذراند و دوره معینی را سپری کند و پرونده های ساده حقوقی  در اختیار چنین کارآموزی برای دفاع قرار داده می شود.

وکیل ایثارگران: وکلایی هستند که برای دفاع از حقوق ایثارگران و جانبازان ونیز بسیجیان انجام وظیفه می نمایند.

تعهدات متقابل وکیل و موکل در قبال یکدیگر: در خصوص حقوق متقابل وکیل و موکل ما همواره باید با توجه به قرارداد وکالت این حقوق و تعهدات را مولودی بررسی قرار داد، حقوقی از قبیل حق سوگند دادن موکل ونیز حق ادعای جعل و پیدا کردن جاعل ونیز حق توکیل از جمله حقوقی است که مطابق قانون می‌تواند از جانب وکیل داده شود، و از طرفی دیگر تعهدات موکل در برابر وکیل نیز همانا  شامل پرداخت کلیه ی حق الوکاله تعیین شده در وکالتنامه و تمام هزینه های دادرسی متحمل شده از جانب وکیل می شود.

وکلای دادگستری از لحاظ تخصصی که در بعضی از امور حقوقی  دارند به انواع مختلفی از جمله وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل امور  شرکت ها، وکیل چک و سفته ، وکیل مهاجرت ،وکیل امور قردادها و… تقسیم میشود.

تفاوت وکیل حقوقی با وکیل کیفری: وکیل حقوقی همان وکیلی است که بنابر تخصص خود در امور حقوقی و مدنی اظهار نظر میکند،  وبه دفاع از حقوق موکل خود که همان خوانده یا خواهان است می پردازد، وکیل کیفری وکیل است که بنا به تخصصی که دارد از موکل خود که شامل هر دو طرف دعوا یعنی شاکی و مشتکی عنه هستند اقدام می نماید. اصلی میان این دو نوع وکالت  این است که در وکالت حقوقی وکیل سعی در احقاق حقوق موکل خود و ثبوت امتیازی برای او یا پس گرفتن حقی یا امتیازی به نفع او با خلع ید از دیگران دارد بدون آنکه  مجازات کیفری برای فردی که دعوا را باخته است در نظر گرفته شود، در حالیکه در وکالت در امور کیفری همیشه صحبت از حفظ حقوق اجتماعی و بازگرداندن نظم عمومی آسیب دیده از جرم در میان است به همین دلیل معمولاً منتج به صدور کیفرخواست و محکومیت شخص متهم که موفق به اثبات بی گناهی خود نشده است به مجازات میشود و این مجازات می‌تواند حتی تا پای اعدام شخص متهم که اشد مجازات است پیش برود.

وکیل حقوقی
امروزه و در عالم پیچیده حقوقی ، دریافت راهنمایی و استفاده از تجربه های وکلای متبحر و مجرب امری ضروری و حائز اهمیت است .
با عنایت به فرمایشات دکتر کاتوزیان ( پدر علم حقوق ) وکیل و قاضی بدین شرح تفسیر شده اند که قاضی و وکیل دو بال فرشته عدالت هستند و مادامی که یکی از دو بال حضور نداشته باشند ، اجرای عدالت امکان پذیر نخواهد بود .
وکیل حقوقی می بایست شخصی متعهد و متخصص باشد چرا که اشخاص حقیقی و حقوقی ( همچون شرکت ها ) با مسائل حقوقی متنوعی اعم از امور ملکی ، خانوادگی ، تجاری و…. مواجه هستند .
نکته قابل توجه در راستای فعالیت وکلا وجود دارد که باید به آن اشاره کرد . بدیهی است چنانچه یک وکیل همچون پزشک که به صورت تخصصی فعالیت دارد ، مشغول به کار شود و در یک بخش به صورت تخصصی کار کند ، قطعا شاهد کسب تجربه های گرانبها و چشمگیری در آن بخش خواهیم بود . این امر دارای دو مزیت می باشد اولا این امر نه تنها باعث حفظ حقوق موکل می گردد بلکه ( دوما ) به قاضی دادگاه نیز در جهت اتخاذ تصمیم درست و اجری عدالت کمک شایانی خواهد نمود .
دلایل و ضرورت دریافت مشاوره از وکیل حقوقی بدین شرح است :
1-تحلیل و درک بهتر از حقوق و تعهدات طرفین
2-حفظ منافع اشخاص
3-پیشگیری از مشکلاتی که در آینده امکان رخ دادن آن وجود دارد
4-راهنمایی در پرونده ها و مشکلات پیچیده با استفاده از تجربیات و علم خود
5-ایفای نقش در دادگاه ها به نمایندگی از اصیل
در حقیقت دریافت مشاوره و کمک گرفتن از وکلا روشی کارامد جهت تسهیل حل و فصل مشکلات حقوقی است . همواره توصیه موسسه حقوقی مجد وکیل ارعایا به تمامی اشخاص این است که هر شخصی می بایست قبل از بروز مشکل ، جهت پیشگیری اقدامات کافی را انجام دهد و مادامی که مشکلی رخ داد اولین اقدام هر شخص مراجعه به وکیل حقوقی است .
پرونده می تواند دارای مراحلی باشد که این مراحل بدن شرح است :
1-در ابتدا مراجعه به وکیل حقوقی و دریافت راهنمایی و مشاوره ( موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا آماده خدمات رسانی در همه زمینه های پذیرش وکالت می باشد و وکلای مجرب را معرفی خواهد نمود . )
2-مطالعه پرونده جهت کسب اطلاعات مورد نیاز برای پیگیری و اقدامات آتی
3- تنظیم قرارداد
4-تفحص و بررسی پرونده و آماده سازی دفاعیات قبل از جلسه رسیدگی
5-حضور وکیل به وکالت از اصیل ( موکل )
6- در آخر نیز با به کار گیری تجربه و دانش خود سعی بر کسب نتیجه مطلوب به نفع موکل خویش می نماید ( مطابق قانون ، تعهد وکیل به وسیله است نه نتیجه )
از آنجا که موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا دارای وکیل حقوقی متبحر و با تجربه می باشد ، شما با برقراری ارتباط به صورت غیر حضوری ( تلفنی ) و حضوری این امکان را خواهید داشت که راهنمایی های تخصصی دریافت نمایید . از این رو به این نکته نیز باید اشاره کرد که وکلای موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا به صورت تخصصی در پرونده ها ورود می نمایند و با ارائه دفاعیات و خدمات مورد نیاز شما ، دلگرمی شما می باشند .

انتخاب وکیل حقوقی

۱- اولین معیار برای انتخاب وکیل خوب این مسئله هست که دقت کنیم که در هر مورد حقوقی و کیفری وکیل متخصص  در امور حقوقی یا کیفری  متناسب با موضوع را انتخاب نمایید .

۲- در هر موضوع حقوقی و کیفری پیش آمده سعی کنیم در مسئله متخصص بودن وکیل خود در موضوع اطمینان حاصل نماییم مثلاً وکیل ملکی تخصص بیشتری را در مسائل معاملات ملکی یا تقسیم ملک یا خلع ید از ملک را دارا می باشد نسبت به وکیلی که تخصص او بیشتر در مسائل مربوط به  چک و سفته باشد مسائل مربوط به پرونده های شرکت ها وکیل شرکت ها از اطلاعات و علم بیشتر برخوردار است .

۳- نکته سوم مربوط به این است که همواره سعی کنیم وکیل مورد نظر را در داخل شهر خود و یا شهری که در آن دستی طرح دعوا را داریم انتخاب نماییم. چون در بعضی موارد مشاهده می شود که قاضی مربوطه با توجه به آداب و رسوم مردم محلی  احکامی را صادر میکند و وکیل بومی  آن شهر و یا حوزه به این آداب و رسوم  وفرهنگ دارد .

۴- و اما نکته آخر نیز مسئله ی هزینه کرد در قبال هر پرونده است که بسته به میزان اهمیت موضوع پرونده و توانایی مالی موکل می‌تواند بسیار  مهم جلوه کند.

انتخاب وکیل از موسسه حقوقی در تهران

نکاتی مهم قبل از انعقاد قرارداد وکالت نامه با وکیل حقوقی در تهران

اول اینکه همواره باید از میزان دانش و مهارت وکیل خود آگاهی داشته باشید با توجه به تحقیقاتی که در خصوص رزومه و زندگانی علمی وکیل نموده‌اید با او قرارداد ببندید, نکته دوم این است که همواره سعی کنید با وکیل خود صادقانه تمام موارد مربوط به پرونده را در میان بگذارید خجالت نکشید چیزی را از قلم نیندازید در کنار این ها از زیاده روی و توضیح اضافه هم بپرهیزید, نکته سوم اینکه در خصوص مفاد وکالت نامه و اختیارات که به وکیل تفویض می شود ابتدامتن کامل وکالتنامه را بخوانید معنی اگر مسئله ای نامفهوم بود شائبه برای شما پیش آمد از وکیل خود سوال کنید . همواره مسئله استطاعت مالی را در خصوص انعقاد قرارداد وکالتنامه در نظر داشته باشید چنانچه توانایی مالی برای انعقاد قرارداد وکالت را نداشتید قادر به پرداخت حق الوکاله نبودید هیچ اجباری نیست که با وکیل قرارداد امضا نمایید.

دعاوی دارای انواع مختلفی می باشد اعم از حقوقی ،کیفری ،ملکی  و…

 دعاوی مدنی (حقوقی) بدین صورت است که طرفین دعوا  عموما دو شخص حقیقی یا حقوقی غیر دولتی می باشند.

هدف طرح دعوای حقوقی،احقاق حق و یا به معنی دیگر،رسیدن به خواسته خواهد بود که می تواند با کمک وکیل حقوقی محقق شود .

از جمله دعاوی حقوقی می توان به مطالبه وجه اشاره کرد که به شرح زیر می باشد:

 از جمله دعاوی مالی بوده وبا توجه به میزان و ارزش خواسته در دادگاه عمومی حقوقی و یا شورای حل اختلاف رسیدگی خواهد بود.

از جهت صلاحیت محلی هم برای رسیدگی به دعوای مطالبه وجه یا مطالبه طلب دادگاه اقامت خوانده صالح به رسیدگی است.

در این دعوا خواهان و طلبکار علاوه بر اینکه می توانند درخواست اصل خواسته و اصل طلب را داشته باشند( اگر طلب از نوع وجه رایج باشد)، می تواند خسارت تأخیر تأدیه را نیز مطالبه نماید.

وکیل حقوقی

 

از دیگر دعاوی حقوقی می توان به حضانت فرزند اشاره کرد که به شرح ذیل است:

در واقع حضانت فرزند حق و  تکلیفی است که قانون برای حفظ و نگهداری کودک به والدین واگذار کرده است.

حضانت فرزند دختر تا سن هفت سالگی وظیفه مادر و بعد از ان دختر از هفت سالگی تا 9 سالگی که سن بلوغ می باشد، به مدت 2 سال وظیفه پدر می باشد چ و پس از آن به تشخیص خود طفل ،پدر و یا مادر را برای ادامه زندگی انتخاب می کند. در رابطه با فرزند پسر، پس از سن هفت سالگی تا سن 15 سالگی با پدر زندگی کرده و پس از آن تصمیم ادامه زندگی با پدر یا مادر بر عهده خود طفل می باشد هرگاه عدم مراقبت و یا ضعف اخلاقی پدر و مادری که طفل تحت حضانت او می باشد،  و هرگاه صحت جسمی یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، دادگاه می‌تواند با تقاضای بستگان، قیم و یا رئیس حوزه قضائی، تصمیم برای اتخاذ حضانت فرزند بگیرد.

بیشتر بخوانید:مشاوره حقوقی وکیل اعاده دادرسی حقوقیوکیل داوری

معامله فضولی از دیگر موارد حقوقی ، که بدین شرح ذیل می باشد:

 به معامله‎ هایی گفته می‎ شود که فروشنده مالک آن مال نباشد. معامله فضولی غیرنافذ است و برای بقای خود به تنفیذ مالک مال نیاز دارد. اما مالک معامله را تنفیذ نمی‎ کند و اقدام به رد این معامله می کند و رد معامله فضولی به معنای بطلان آن است.

مرجع صالح برای رسیدگی به تایید و تنفیذ بطلان معامله ،دادگاه محل وقوع ملک و در مورد سایر اموال دادگاه محل اقامت خوانده است.

از دیگر موارد حقوقی تغییر سن در شناسنامه می باشد که به شرح ذیل می باشد:

 عدم رضایت مالک و اعلام اراده او در مورد عدم تنفیذ معامله، معامله باطل می شود.

اگر متقاضی مدعی شود که سنش بیش از 5 سال با شناسنامه اختلاف دارد، باید مدارک به اداره ثبت احوال  محل صدور شناسنامه ارائه شود.

مطابق ماده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها از تاریخ تصویب این قانون، تغییر تاریخ تولد اشخاص ممنوع می باشد و اصل بر آن خواهد بود که امکان تغییر سن شناسنامه افراد، وجود ندارد. 

 برای برخی از افراد، در صورتی که بتوانند با ارائه دلایل کافی، تفاوت سن شناسنامه  با سن واقعی شان را ثابت کنند، کم کردن سن شناسنامه یا زیاد کردن آن ممکن خواهد بود  . به موجب این قانون، هر فرد، تنها یک مرتبه، در طول عمر خود می تواند اقدام به تغییر سن شناسنامه کند.

وکیل حقوقی
اگر در مباحث حقوقی بخواهیم به طور ابتدایی تفکیکی در بین موضوعات موجود در عالم حقوق قائل بشیم به دو مبحث مجزا تقسیم می شود :
حقوقی و کیفری
هر کدام از این دو گرایش وکیل های متخصص در امور خود را هم دارند .
وکیل حقوقی به فردی گفته می شود که مباحث حقوقی مانند پرونده های سندی ، ملکی و مباحث این چنینی را در بر می گیرد .
وکیل حقوقی باید بسیار ریز بین و دقیق عمل کند زیرا که او در واقع از هرج و مرج جامعه و بر هم ریختگی نظم جامعه جلوگیری می کند و با توجه به قواعد و قوانینی که در کتب قانونی موجود می باشد سعی دارد که حق موکل خود را پس بگیرد .
وکیل حقوقی متخصص نیز داریم که به طور مثال در زمینه ای خاص و ویژه مثل ارث و طبقات آن فعالیت می کند .
یک وکیل حقوقی سعی می کند در دادگاه با تمام قدرت وارد پرونده موکل بشود که بتواند رای مثبت را از شخص قاضی محکمه بگیرد .
اگر یک وکیل حقوقی به طور تخصصی فعالیت کند و مثل یک پزشک متخصص عمل کند ، بر اساس گذشت زمان و تجربه ای که از یک موضوع خاص به دست می آورد می تواند به متخصص آن امر تبدیل شود و بر اساس کار خوبش در طی سالیان سال نامش را بر سر زبان ها براندازد .
مباحث حقوقی از آن جایی که معمولا به افراد ختم می شود و مربوط به اشخاص در حقوق داخلی می شوند به دو دسته تقسیم می شود :
اموال و اشخاص
اگر بخواهیم به طور تفکیک شده موضوعات این دو مبحث را نام ببریم باید اشاره کرد که در دسته نخست ( اموال ) به موضوعاتی از قبیل اسناد تجاری ، قرارداد اجاره ، مالکیت ، خرید و فروش و صلح و … می توان اشاره کرد و در این دسته این گونه مسائل وجود دارند .
اما در دسته دوم که دسته ی مربوط به اشخاص در حقوق داخلی ما است موضوعاتی نظیر ازدواج ،طلاق ، تابعیت ، حضانت و … وجود دارند که شخص وکیل حقوقی با دخالت در این امور به کمک موکلین خود می رود و مشکلات آن ها را حل و فصل می کند .
موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکلای حقوقی ماهر و متخصص در امور بهترین موسسه در زمینه حل و فصل مشکلات حقوقی افراد می باشد .
موسسه حقوقی مجد وکل الرعایا با بهره بردن از دانش حقوقی وکیل های با تجربه مجموعه می تواند در مسائل حقوقی بسار به شما کمک کند تا حقتان پایمال نشود و بتوانید به طرق قانونی از حق خودتان در رابطه با مسائل گوناگون دفاع کنید و در محاکم همیشه برگ برنده را داشته باشید .
یکی از مسائل مهم در زمینه های حقوقی داشتن وکیلی قابل اعتماد است که وکلای موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن این گونه وکلا به مردم عزیز سرزمینمان ایران در حال خدمت رسانی می باشد
سوالی که بعضا افراد از ما حقوقی ها می پرسند و تفاوت میان آن ها را نمی دانند این است که ایا بین وکیل حقوقی و وکیل مدنی تفاوت و فرقی وجود دارد ؟
باید خدمت شما بگوییم که بله این دو مبحث با یک دیگر فرد دارند و فرق اساسی و مهمی هم دارند .
در امر وکالت مدنی شما به طور رسمی یا به طور عادی به شخصی در مورد کاری تفویض اختیار می نمایید و به او این اجازه را می دهید که پیرامون آن موضوع خاص نماینده قانونی شما باشد و امور محوله از جانب شما را به نحو عالی و احسن انجام بدهد .
این شخص دیگر پروانه وکالت ندارد و فقط نمایندگی شما را با توجه به اختیاری که به او می دهید بر عهده می گیرد .
اما وکیل دادگستری و وکیل حقوقی به شخصی گفته می شود که مثپروانه وکالت دارد و در تمام امور می تواند نمایشی اشخاص را بر عهده بگیرد .
وکیل دادگستری تنها فردی است که می تواند در نزد قاضی دادگستری در محاکم حاضر بشود و از شما دفاع کند و وکیل مدنی این اجازه را ندارد .
موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکلای حقوقی ماهر و متخصص در امور بهترین موسسه در زمینه حل و فصل مشکلات حقوقی افراد می باشد .
موسسه حقوقی مجد وکل الرعایا با بهره بردن از دانش حقوقی وکیل های با تجربه مجموعه می تواند در مسائل حقوقی بسار به شما کمک کند تا حقتان پایمال نشود و بتوانید به طرق قانونی از حق خودتان در رابطه با مسائل گوناگون دفاع کنید و در محاکم همیشه برگ برنده را داشته باشید .
یکی از مسائل مهم در زمینه های حقوقی داشتن وکیلی قابل اعتماد است که وکلای موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن این گونه وکلا به مردم عزیز سرزمینمان ایران در حال خدمت رسانی می باشد .
در مقوله دعوای حقوقی که وکیل حقوقی در آن ورود پیدا می کند جرم و مجازات ملاک نیست .
یعنی برای زیان دیده این اهمیت ندارد که فرد خطا کار به زندان بیفتد و او را از این دیت مجازات ها بکند بلکه بیش تر از جانب جبران خسارت اهمیت دارد و این که خساراتی که وارد کرده است به انزمام اصل سرمایه برده شده ، زنده بشود و بتواند آن را وصول کند .
وکیل حقوقی که بخواهد موفقیت در این مسیر کسب کند باید تحصیلات آکادمیک و تحصیلات عالی خودش را نیز در زمینه افراد انتخاب کند که در گرایش ارشد حقوق زمینه افراد مربوط به رشته حقوق خصوصی است که یکی از پر طرفدار ترین گرایش های حقوق در زمان ارشد می باشد .
اساسا وکیل ماهر در زمینه حقوقی وقت و انرژی خود را صرف چه مسائلی می کند ؟
به طور کلی وکلا به اقتضای شغل خود باید مدام آئین نامه های جدید ، آرای وحدت رویه جدید و قواعد و قوانین به روز را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند .
وکیل حقوقی بیشتر وقت خود را باید صرف مرور کردن قوانی اجرای احکام ، آیین دادرسی مدنی ، قانون تجارت و این گونه قواعدی که تماما مربوط به اشخاص می باشد بکند تا بتواند نزد قاضی از اطلاعات کافی برخوردار باشد و در مقابل او دفاع خوبی از موکل انجام بدهد .
موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکلای حقوقی ماهر و متخصص در امور بهترین موسسه در زمینه حل و فصل مشکلات حقوقی افراد می باشد .
موسسه حقوقی مجد وکل الرعایا با بهره بردن از دانش حقوقی وکیل های با تجربه مجموعه می تواند در مسائل حقوقی بسار به شما کمک کند تا حقتان پایمال نشود و بتوانید به طرق قانونی از حق خودتان در رابطه با مسائل گوناگون دفاع کنید و در محاکم همیشه برگ برنده را داشته باشید .
یکی از مسائل مهم در زمینه های حقوقی داشتن وکیلی قابل اعتماد است که وکلای موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن این گونه وکلا به مردم عزیز سرزمینمان ایران در حال خدمت رسانی می باشد .
از جمله ویژگی های وکیل حقوقی که باید دارا باشد ما به چند مورد آن اشاره می کنیم می توان به صداقت در برابر موکل اشاره کرد .
ویژگی مثبت بعدی که یک وکیل حقوقی باید آن را داشته باشد این است که باید اطلاعات حقوقی فراوانی پیرامون مباحث حقوقی داشته باشد تا بتواند به درستی از موکل خود دفاع کند و او را حقوقش در پرونده برساند .
اگر بخواهیم به یک ویژگی دیگر اشاره کنیم که امانت داری در برابر اطلاعات و راز های موکل است .
این مورد را اگر بخواهیم کمی تشریح کنیم یعنی این که یک وکیل حقوقی دادگستری نباید بدون اجازه موکل با هر کسی قرار بگذارد و اطلاعاتی حتی برای رسیدن به توافق و سازش بدهد این خود یکی از بی اخلاقی ها در امر وکالت است .
در مقوله دعوای حقوقی که وکیل حقوقی در آن ورود پیدا می کند جرم و مجازات ملاک نیست .
یعنی برای زیان دیده این اهمیت ندارد که فرد خطا کار به زندان بیفتد و او را از این دیت مجازات ها بکند بلکه بیش تر از جانب جبران خسارت اهمیت دارد و این که خساراتی که وارد کرده است به انزمام اصل سرمایه برده شده ، زنده بشود و بتواند آن را وصول کند .
وکیل حقوقی که بخواهد موفقیت در این مسیر کسب کند باید تحصیلات آکادمیک و تحصیلات عالی خودش را نیز در زمینه افراد انتخاب کند که در گرایش ارشد حقوق زمینه افراد مربوط به رشته حقوق خصوصی است که یکی از پر طرفدار ترین گرایش های حقوق در زمان ارشد می باشد .
اساسا وکیل ماهر در زمینه حقوقی وقت و انرژی خود را صرف چه مسائلی می کند ؟
به طور کلی وکلا به اقتضای شغل خود باید مدام آئین نامه های جدید ، آرای وحدت رویه جدید و قواعد و قوانین به روز را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند .
وکیل حقوقی بیشتر وقت خود را باید صرف مرور کردن قوانی اجرای احکام ، آیین دادرسی مدنی ، قانون تجارت و این گونه قواعدی که تماما مربوط به اشخاص می باشد بکند تا بتواند نزد قاضی از اطلاعات کافی برخوردار باشد و در مقابل او دفاع خوبی از موکل انجام بدهد .
موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکلای حقوقی ماهر و متخصص در امور بهترین موسسه در زمینه حل و فصل مشکلات حقوقی افراد می باشد .
موسسه حقوقی مجد وکل الرعایا با بهره بردن از دانش حقوقی وکیل های با تجربه مجموعه می تواند در مسائل حقوقی بسار به شما کمک کند تا حقتان پایمال نشود و بتوانید به طرق قانونی از حق خودتان در رابطه با مسائل گوناگون دفاع کنید و در محاکم همیشه برگ برنده را داشته باشید .
یکی از مسائل مهم در زمینه های حقوقی داشتن وکیلی قابل اعتماد است که وکلای موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن این گونه وکلا به مردم عزیز سرزمینمان ایران در حال خدمت رسانی می باشد .
در پایان مباحث این نکته را باید حتما بیان کرد که برای حل مسائل و مشکلات حقوقی خودتان نزد یک وکیل حقوقی ماهر بروید که بتواند حق شما را از شخص مقابل بگیرد و شما بدانید که می توانید در پرونده مذکور به طور قطعی برنده بشوید .
درست است در روند وکالت ما چیزی تحت عنوان نتیجه قطعی نداریم اما سابقه درخشان یک وکیل و یا یک موسسه در پرونده های انجام شده نشانه اعتبار آن می باشد .

 

8 پاسخ

تعقیب

  1. […] بخوانید: وکیل حقوقی – وکیل مالیات – وکیل شرب […]

  2. […] بیشتر بخوانید: وکیل پایه یک دادگستری – وکیل حقوقی […]

  3. […] کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل مالیات،وکیل حقوقی،وکیل کیفری و یا مشاوره با ما در تماس […]

  4. […] مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل تقسیم ارث،وکیل حقوقی،وکیل پایه یک دادگستری با ما در ارتباط […]

  5. […] بخوانید: وکیل طلاق، وکیل حقوقی، وکیل […]

  6. […] شان مانند روابط مالی خانوادگی و … می باشد در این دعاوی وکیل حقوقی می بایست دادخواست،تنظیم کند و دادخواست تنظیم شده به […]

  7. […] نفقه و تامین نیازهای زوجه اشاره نمود و از جمله حقوقی که بعد از ایجاد علقه ی زوجیت برای زن به وجود  می آید […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید