وکیل توهین

وکیل توهین

وکیل توهین ؛ حقوق کیفری یکی از شاخه های حقوق عمومی می باشد که به جرائم و مجازات جرم ها رسیدگی خواهد کرد .

قانون مجازات اسلامی جرائم و مجازات آن ها را مشخص نموده است از جمله جرائمی که قانون گذار به آن اشاره نموده است : قتل ، توهین ، سرقت ، کلاهبرداری و ….می باشند .

حقوق کیفری، جرایم و اعمال ضد اجتماعی و قواعد حاکم بر واکنش دولت مانند مجازات جرائم و… را مورد بررسی قرار می دهد و تمامی جوانب پرونده های مطروحه را در نظر خواهد گرفت که مطابق آن نیز مجازات جرم را تعیین نماید وحقوق کیفری همواره جهت برقراری امنیت برای تمامی اشخاص در هر سن و سال و نظم جامعه تلاش فراوان می کند.

وکیل توهین

برای مشاوره با وکیل توهین در تهران با ما تماس بگیرید.

امروزه متاسفانه به علت مشکلات موجود در جامعه درگیری و اختلافات میان اشخاص افزایش یافته است و دربرخی از موارد در پی این درگیری ها ، جرائمی به وجود می آیند که اشخاص به آن ها آگاه نیستند مانند قذف ، افترا ، توهین و…

متاسفانه زمانی که درگیری و دعوایی اتفاق می افتد افراد بدون اینکه متوجه باشند شروع به فحاشی می نمایند برخی از فحاشی ها که شامل نسبت ناروا دادن به پدر و مادر شخصی می باشد قذف تلقی می شوند که در قانون جرم بوده و مجازات دارند  .

مشاوره با وکیل لایحه نویسی

طرح دعوا به دوصورت حقوقی وکیفری امکان پذیر می باشد : دعاوی حقوقی در مراجع قضایی حقوقی قابل رسیدگی می باشند و اولین قدم در طرح اینگونه دعاوی تنظیم و تقدیم دادخواست می باشد .

اولین قدم در طرح دعاوی کیفری تنظیم شکواییه و تقدیم به دادسرای محل وقوع جرم می باشد . توهین از جمله دعاوی کیفری قابل طرح در دادسرا می باشد که در ذیل مفصل در این خصوص توضیح خواهیم داد.

در این مقاله درباره توهین ، مجازات آن ، تفاوات آن با دیگر جرائم مشابه و بهترین وکیل برای مشاوره در این خصوص صحبت خواهیم نمود .

توهین :

توهین یکی از دعاوی می باشد که زیر مجموعه حقوق کیفری است چرا که پس تحقق جرم توهین ،این جرم دارای مجازات و عواقب کیفری خواهد بود  .

گاها این جرم توسط مجرمی اتفاق می افتد که به آن آگاه نمی باشد و تصور نمی کند که رفتار او مشمول جرم توهین می شود چرا که معانی و تفاسیر واژه ها در خصوص جرائم توهین ، افترا و فحاشی متفاوت است .

مشورت با اشخاص آگاه و با تجربه بهترین تصمیم پیش از انجام هر کاری می باشد .

وکلا بهترین مشاوران در اینگونه موارد می باشند و مشورت با آن ها خالی از لطف و فایده نمی باشد .  

جرم توهین را می توان به دو دسته تقسیم بندی کرد که بدین شرح می باشد:

1- توهین حدی

 2- توهین تعزیری

توهین حدی: به توهینی تلقی می شود که مجازات آن توسط شارع مقدس معین و مشخص شده باشد و برخلاف جرایم تعزیری مجازات آن به صورت حداقل و حداکثردر قانون  مشخص شده و مقدار مجازات آن یعنی حداقل و حداکثر آن  بنا به صلاح دید قاضی مشخص می شود و همچنین برخلاف جرایم تعزیری مجازات آن ثابت در قانون می باشد و دادگاه نیز با بررسی جرم ، حکم متناسب با آن جرم را در خصوص حداقل یا حداکثر جرم مرتکب شده توسط شخص مرتکب ، تعیین می کند همچنین می توان از مصداق های توهین حدی مطابق قانون مجازات اسلامی، به دشنام دادن به پیامبر اشاره کرد .

مشاوره با بهترین وکیل

بر اساس ماده ۲۶۲ قانون مجازات اسلامی چنانچه شخصی پیامبر و یا هر یک از انبیای الهی را دشنام دهد یا قذف کند ساب النبی ( دشنام یا نوع خاصی از توهین می باشد و شامل هر توهینی نمی شود و می بایست توهین خاص و مد نظر قانون باشد ) می باشد و محکوم به مجازات سنگینی خواهد شد که در اینجا مجازات دشنام(تعیین و مشخص نمودن درجه و شدد توهین در قانون ذکر شده است)  به پیامبر اعدام می باشد .

 مطابق ماده ۲۶۳ قانون مدنی مادامی سب النبی (مانند توهین عادی) تحقق می یابد که شخص مرتکب از روی آگاهی ، قصد و اراده اقدام به چنین رفتار و عملی کرده باشد و با علم و آگاهی داشتن به این موضوع مرتکب آن عمل شده باشد و چنانچه با اکراه ،غفلت یا در حالت مستی یا لغزش زبان و یا بدون در نظر گرفتن معنی کلمات یا نقل قول از غیر(شخص دیگری) انجام دهد، سب النبی محقق نخواهد شد اما چنانچه عمل وی مصداق اهانت (مطابق قانون) باشد، محکوم به شلاق تعزیری تا ۷۴ ضربه خواهد بود .

در خصوص وکیل توهین باید به این نکته توجه کرد که وکیل توهین دارای سواد حقوقی و تحصیلات عالیه در خصوص پرونده های توهین می باشد و به دلیل اینکه وکیل توهین یک وکیل متخصص در خصوص جرایم کیفری می باشد در نتیجه می تواند تمامی امور مربوط به دعاوی مطروحه در خصوص جرایم کیفری را پیگیری نماید و اطلاعات کامل را به اشخاص منتقل کند تا آنها نیز اطلاعات کافی در خصوص پرونده خود جهت پیگیری داشته باشند .

بنابراین برای دریافت مشاوره و اخذ وکیل در خصوص تمامی پرونده ها، می توانید با کسب اطلاعات در مورد  موسسات حقوقی و پس از اطمینان کامل به موسسه ، پرونده خود را به آنها بسپارید تا وکلا با تمام توانایی که دارا می باشند  و همچنین  تجربه خود ، اقدامات لازم و کامل را جهت روند سریع تر پرونده انجام دهند .

مشاوره با وکیل کیفری در تهران

توهین تعزیری دارای دو نوع می باشد که در قانون با توجه به توهین هایی که صورت میگیرد تقسیم بندی شده است  :

 1- توهین ساده

2- توهین مشدد

توهین ساده به صورت کلی بدین معناست هر توهینی که زیر مجموعه مصادیق توهین حدی یا تعزیری مشدد قرار نگیرد، توهین تعزیری ساده خواهد بود به عبارتی می بایست جز توهین مشدد نباشد تا توهین ساده تلقی گردد و مجازات آن نیز تحمل تازیانه تا ۷۴ ضربه می باشد و یا به صلاح دید قاضی ،او می تواند جزای نقدی از پنجاه هزار ریال تا یک میلیون ریال را برای شخص مرتکب ، تعیین کند .

توهین مشدد را نیز گاهی قانونگذار با توجه به مقام و جنسیت مخاطب توهین، مجازات  سنگین تری را برای شخص مرتکب جرم مذکور در نظر گرفته است . بنابراین اگر مخاطب توهین زن ، طفل ، مقام دولتی (رئیس جمهور ،اعضای شورا نگهبان و خبرگان و…) باشند توهین کننده محکوم به مجازات شدید تری خواهد شد .  

توهین مشدد دارای موارد مختلفی می باشد که بدین شکل است :

1- توهین به مقدسات را میتوان از دلایلی قلمداد کرد که در حیطه توهین مشدد در نظر گرفت .

2- توهین به امام خمینی و مقام رهبری نیز از جمله توهینی می باشد که دارای مجازات سنگین می باشد .

3- توهین به مقامات سیاسی داخلی یا کارکنان موسسات دولتی مادامی که حین انجام وظیفه می باشند .

4- توهین به مقامات سیاسی خارجی که در ایران فعالیت می کنند و مقیم ایران هستند .

۵- توهین به شخصیت ، شان و حیثیت اطفال و بانوان در مکان های عمومی و معابر عمومی نیز جز توهین مشدد می باشد که دارای مجازات سنگین خواهد بود .

وجه تمایز توهین و افترا :

یکی از مواردی را که می توان در دعاوی توهین در نظر گرفت  تفاوت و وجه تمایز  توهین با افترا می باشد . توهین و افترا هر کدام تعاریف خاص خود را دارند که در قانون مجازات اسلامی به صراحت در خصوص آن ها و مجازات آن ها صحبت شده است .

 در مطالب فوق به توهین و موارد آن اشاره شد و در مطالب ذیل درباره  افترا صحبت می نماییم .  

مطابق ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی افترا به معنای نسبت دادن جرمی به دیگری می باشد که باعث کسر شان و از بین رفتن ابروی شخص می شود ، و چنانچه نسبت دهنده افترا (مفتری) نتواند صحت استناد و ادعای خود را اثبات نماید، مانند اینکه شخصی ادعا کرده که یک شخص معروفی مرتکب اختلاس شده است و مادامی که نتواند ثابت کند که شخص نام برده اختلاس کرده است به لحاظ نسبت دادن تهمت ناروا به غیر( به عنوان شخصی که تهمت زده) قابل تعقیب خواهد بود .

مشاوره با وکیل کیفری

جرم افترا برای تحقق مستلزم شرایطی می باشد که که می بایست رخ دهد تا این جرم محقق گردد که به شرح ذیل بیان می شود :

مادامی که عملی به شخص غیر نسبت داده شود و در زمانی که انتساب ان عمل به شخص  به موجب قانون و توسط قانونگذار جرم انگاری شده باشد جرم افترا تحقق یافته است .

چنانچه نسبت دهنده ( یعنی مفتری ) با آگاهی، قصد و اراده این عمل و جرم را مرتکب شود و به عدم صحت انتساب خود به شخص مخاطب، علم داشته باشد جرم افترا تحقق یافته است چرا که در واقعیت آن افترا به شخصی که نسبت داده شده است تعلق نمی گیرد .

قذف :

قذف نوع خاص از افترا می باشد که مجازات آن سنگین تر از افترا عادی  در نظر گرفته شده است . قذف به معنای نسبت ناروا دادن به پدر و مادر شخص می باشد و در قانون ما به عنوان جرم تعریف شده است و قانونگذار برای آن در قانون مجازات اسلامی ،مجازات تعیین نموده است  که در ذیل درباره آن صحبت خواهیم کرد .

مطابق ماده ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی قذف بدین معنا تعریف شده است :

قذف از نسبت دادن  یک یا چند جرم جنسی به شخص غیر (دیگری) تلقی می شود چنانچه آن شخص فوت شده باشد و در قید حیات نباشد  .

حد قذف مطابق قانون ۸۰ ضربه شلاق می باشد که به طور ثابت در قانون تعیین شده است و غیر قابل تغییر می باشد وهمچنین تخفیف در این خصوص از سوی شارع تعیین شده و در قانون نیز آمده است .

تفاوتی که میان حد قذف و حدود دیگر وجود دارد در این می باشد که حد قذف جنبه حق الناس نیز دارد بدین معنی است که در صورتی که شاکی از شکایت خود گذشت نماید مجازات این جرم ساقط نخواهد شد و به قوت خود باقی می ماند .

همانطور که در متن فوق بیان شد مجازات جرایم توهین اعم از توهین ساده و توهین مشدد مطابق قانون متفاوت خواهد بود و مطابق قانون مجازات اسلامی توهین ساده مشمول ماده ۶۰۸ و توهین مشدد مشمول ماده ۶۰۹ خواهد شد .

مشاوره با وکیل جنایی

نحوه شکایت در جرم توهین

برای پیگیری جرم توهین و اقدامات لازم جهت شکایت در خصوص این جرم می بایست در ابتدا شکواییه توهین تقدیم مراجع ذی صلاح گردد و در ابتدا برای ثبت نمودن این شکواییه می بایست اشخاص با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به  تنظیم و ثبت نمایند تا پرونده پس از تنظیم و ثبت شکواییه به دادسرا ارجاع داده شود و سپس پیگیری های لازم و بررسی‌های دقیق توسط قاضی و دادسرا صورت پذیرد و در ادامه نیز پس از بررسی های دقیق مدارک موجود (که در پرونده وجود دارد) ، به صدور رای توسط قاضی و مرجع صالح جهت رسیدگی این جرم منتج خواهد شد .

شرایطی که باعث تحقق جرم توهین می شود :

توهین اصولا به ‌صورت گفتار( به عبارتی شفاهی یا مکتوب) می باشد . اما در برخی موارد توهین از طریق انجام دادن یا مرتکب شدن یک فعل و عمل، بدون استفاده از لفظ محقق خواهد شد همچون پرتاب آب دهان به صورت شخصی دیگر یا انجام برخی از حرکات که توهین تلقی می گردد .

توهین‌آمیز بودن رفتاربه در نظر گرفتن عرف جامعه و در قانون (از لحاظ زمان، مکان و طبقه‌ اجتماعی مخاطب) بررسی می گردد. همچنین مخاطب توهین باید فرد مشخصی باشد و چنانچه به جمعی توهین شود، باید به‌ گونه‌ای باشد که بتوان آن را به تک‌ تک افراد جمع نسبت داد .

مخاطب توهین می بایست زنده باشد. (در توهینی که موجب قذف شود ، حیات مخاطب شرط نخواهد بود.) توهین باید صریح و روشن باشد و نمی‌توان طبق  ثابل تفسیر بودن یک کلام، گوینده یا نویسنده‌ آن را به جرم توهین محکوم کرد. با کنایه سخنی را بیان کردن ، موجب تحقق بزه توهین نمی‌شود، مگر آن‌ که کنایه به‌ وضوح و صراحتا بیان‌کننده‌ مقصود شخصی که سخن را گفته، باشد و شنوندگان نیز متوجه شوند که گوینده چه کسی را طرف اهانت و توهین قرار داده است .

برای تحقق  یافتن جرمِ توهین نیازی نیست که مخاطب حتما ناراحت شود و احساس حقارت کند، اینکه رفتار یا گفتار توهین‌آمیز باشد و شرایط ذکرشده را دارا باشد، موجبات محکومیت توهین‌کننده ایجاد شده است .

در خصوص جرم توهین باید این نکته را متذکر شد که قانونگذار احترام زیادی برای آبروی اشخاص قائل می باشد و نقض آن باعث ایجاد جرم توهین خواهد شد و به دنبال آن دارای مجازات خواهد بود .

 همانطور که گفته شد جرم توهین به نسبت دادن یک امر به  شخصی می باشد که در ادامه به کسر شأن آن شخص منتج می گردد.

مشاوره با وکیل مصادره اموال

برای تحقق جرم توهین نیز می بایست عناصر تحقق آن وجو داشته باشد که از جمله عناصر تحقق جرم مذکور عنصر مادی ، معنوی و قانونی جرم می باشد .

برای شکایت در خصوص توهین در ابتدا باید از یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت گرفت زیرا وکلا به عناوین حقوقی و کیفری متعددی در خصوص توهین آشنا می باشند وبا بررسی کامل و همه جانبه پرونده شما می توانند بهترین راهنما و مشاور در کنار شما باشند  ، توهین در قانون ما توسط قانونگذار جرم تعریف شده است بنابراین جنبه کیفری دارد و برای آن مجازات مشخص شده است . پس از بررسی کامل پرونده ، اولین قدم برای طرح و اقامه دعوا در مرجع قضایی صالح تنظیم شکواییه می باشد . شکواییه باید با رعایت اصول تنظیم گردد وکلا به اصول تنظیم شکواییه آگاهی کامل دارند و علاوه بر این به مراجع صالح برای رسیدگی به شکواییه آشنا می باشند . مرجع صالح برای رسیدگی به شکایات این چنینی دادسرای محل وقوع جرم می باشد .

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با وکلایی همکاری دارد که در پرونده های کیفری متخصص می باشند و تجربه بالایی دارند . تجربه و تخصص توأمان منجر به کسب موفقیت خواهد شد .

عنصر قانونی توهین :

مطابق مواد ۶۰۸ و ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی در خصوص عنصر قانونی جرم توهین تصریح شده است و در خصوص ماده ۶۰۸ که مربوط به توهین عادی می باشد یعنی توهین به افراد عادی می باشد ،امده است و همچنین در ماده ۶۰۹ در خصوص توهین مشدد بیان شده که این توهین شامل اشخاص حقوقی و همچنین توهین به روسای سه قوه (مجریه, قضاییه, مقننه) می باشد و همچنین دربردارنده معاونان رئیس جمهور ، وزرا و قضات، اعضای شورای نگهبان ،نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان نیز خواهد بود .

 یکی دیگر از مواردی که در قانون مجازات اسلامی شده ذکر شده در مورد ماده  ۶۱۹ قانون مذکور می‌باشد که در خصوص توهین به زنان و کودکان در مکان عمومی می باشد که این عمل، جرم انگاری شده است .

مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری

عنصر روانی یا معنوی توهین :

عنصر روانی یا به عبارتی عنصر معنوی جرم همان فعل و قصد و نیت ذهنی اشخاص بوده که قبل از ارتکاب جرم و یا در انجام آن شخص مرتکب را به سوی ارتکاب آن جرم سوق می دهد عنصر معنوی جرم توهین را می‌توان بدین گونه شرح داد که سوء نیت عام اشخاص یا به عبارتی همان قصد انجام عمل اهانت و در ادامه  سوء نیت خاص آنها باعث تشکیل عنصر روانی یا معنوی جرم خواهد بود .

عنصر مادی توهین :

منظور از عنصر مادی جرم مذکور به این معنی است که رفتار مجرمانه مانند انجام فعل یا ترک فعل اهانت آمیز باشد باعث تشکیل عنصر مادی جرم توهین خواهد بود و جرم توهین با تشکیل سه عنصر مذکور در متن فوق محقق می گردد برای مثال فحاشی .

 جرایم کیفری و انواع آن:

 جرایم کیفری شخصی

جرایم شخصی بخشی از جرایم کیفری هستند که باعث آسیب جسمی یا روحی به شخص غیر می‌شود. این نوع جرایم شامل جرایم خشونت امیز نیز می باشند که به شرح ذیل است و منظور از جرایم شخصی خشونت آمیز موارد زیر است :

1- آتش سوزی

2- ضرب و شتم

3- ربودن اشخاص

4- کودک آزاری

5- تجاوز

از دیگر جرایم کیفری می توان به جرایم علیه اموال اشاره کرد :

مطابق قانون جرایم علیه اموال به جرایمی تلقی می شود که لازمه آن دخالت در اموال افراد غیر می باشد . در این حالت ممکن است آسیب جسمی یا روحی به شخص دیگری وارد شود که عواقب و مجازات در پی خواهد داشت . که در این صورت باعث محرومیت شخص از استیفا ، دخل و تصرف در اموال  یا لذت بردن از اموال می‌گردد. از انواع این جرایم می‌توان به جرایمی مثل جعل، سرقت، خیانت در امانت و انتقالمال غیر و همچنین  فروش مال دیگری اشاره کرد .

از دیگر انواع جرایم کیفری می توان جرایم مالی را در نظرگرفت :

منظورقانون از جرایم مالی جرایم و موضوعاتی می باشد که باعث فریب یا کلاهبرداری می شود . یکی از این جرایم مالی، می توان به جرایم مختلفی همچون : باج گیری، پولشویی، اختلاس، کلاهبرداری، فرار مالیاتی و جرایم سایبری استناد کرد .

مشاوره با وکیل کلاهبرداری

همچنین جرایم رایانه‌ای نیز از جمله جرایم کیفری به حسلاب می آید :

جرایم رایانه‌ای به شکلی از جرایم گفته می شود که با استفاده از کامپیوتر، شخصی اقدام به انجام عمل مجرمانه نماید . در خصوص این جرایم دسترسی به طور غیر قانونی به حریم خصوصی و اطلاعات افراد صورت می گیرد چرا که اشخاص از این موضوع و این عمل آگاهی و اطلاعی ندارند و اشخاصی که مرتکب این عمل می شود به صورت ارادی و با قصد و جهت آسیب زدن (ضرر مالی واسیب روحی )  به اشخاص دست به این رفتارمی زنند .

جرایمی همچون  جاسوسی‌های کامپیوتری، کلاهبرداری‌های کامپیوتری و جعل کامپیوتری، جرایم علیه عفت و اخلاق  که امروز در جامعه  دیده می شود و اشخاص مرتکب این عمل می شوند در زمره  جرایم کیفری قرار می‌گیرند .

جرایم سایبری و جرایم اینترنتی نیز از جرایم کیفری می باشد :

 جرایم اینترنتی، نوعی از جرایم سایبری می باشند که در موقعیت و فضای وب رخ می دهند . این جرایم نیز در صورت مشاهده پیگیری قانونی دارد و می توان انها را از طریق مراجع صالح قضایی جهت رسیدگی به اینگونه پرونده ها، پیگیری نمود .

نکاتی مهم  در خصوص جرم توهین :

1- توهین می تواند از طریق هر وسیله یابه هر شکلی  انجام شود .

2- توهین طبق ماده 104 قانون ، در حیطه جرم قابل گذشت می باشد و با گذشت کردن شاکی از مجازات و شکایت خود تعقیب جرم متوقف خواهد شد .

3- رفتار مرتکب می بایست موهون باشد و فقط صرف بلند داد زدن شخص و گفتن حرف های تند و رفتار پرخاشگرانه توهین محسوب نخواهد شد .

4- توهین می تواند به صورت توهین ساده یا توهین مشدد صورت گیرد .

5- توهین بستگی به ناموسی بودن یا نبودن آن  دارد و همچنین بستگی به نسبت دادن صفت یا عمل ناشایست به شخصی باشد یا نسبت دادن جرمی مثل قذف یا افتراء باشد ، پس موضوع یا مطلب آن می تواند عمل عنوان مجرمانه توهین را از بین ببرد .

فحاشی و توهین را می توان در عرف با مسامحه هم معنی ومترادف  تلقی کرد  اما در اصطلاح حقوق از جهت اینکه تفسیر کلمه و مطالب مهم می باشد ، در قوانین کیفری منشا توهین صرفا فحاشی نیست . به طور مثال کلمه بی هویت ، بی اصل و نسب یا بی خانواده شاید جز فحاشی نباشد ولی توهین محسوب می شود .

مشاوره با وکیل حمل مواد مخدر

وکیل توهین :

وکلای توهین در خصوص دعاوی و پرونده های مطروحه در مورد توهین ،باید در این موارد  بسیار آگاه به امور و قوانین مربوطه باشند زیرا محکومیت ها و مجازات هایی که برای جرم توهین و همچنین جرایم کیفری تعیین می‌شود بسیار سنگین می باشد و عدم حضور وکیل توهین باعث ایجاد اشتباه توسط اشخاص در روند پرونده  و آسیب های احتمالی می شود .

 وکیل توهین و وکلای کیفری می توانند با دارا بودن اطلاعات در خصوص قوانین و اطلاعات حقوقی تخفیف های لازم و مجازات های حداقل را در خصوص پرونده ها و محکومیت های  اشخاص کسب نمایند .

امروزه به دلیل وجود مشکلات زیاد در جامعه و رواج یافتن انواع جرایم کیفری، حضور وکیل در کنار اشخاص بسیار حائز اهمیت می باشد چراکه حضور افراد آگاه و باتجربه باعث می شود که اشخاص فریب کلاهبرداران و سارقان را نخورند و پرونده مطروحه  نیز از طریق وکیل به نحو احسنت پیگیری شود .

همانطور که  در متن فوق و در این مقاله بیان شد پرونده های کیفری  در حیطه تخصص یک وکیل کیفری  می باشد که وی با تخصص و تجربه خود و رویارویی با انواع مختلف پرونده ها می تواند تمامی امور پرونده را به طور شایسته انجام دهد و می بایست در خصوص تمامی کار ها اعم از قرارداد و امانت و…. با یک وکیل مشورت شود تا در آینده ضرری برای اشخاص حاصل نشود و از آسیب های احتمالی پیشگیری صورت گیرد یکی از نکاتی که بسیار در خصوص پرونده های کیفری مانند توهین  مهم می باشد حضور وکیل توهین است که  می بایست اشخاص به این نکته توجه داشته باشند.

یکی از موارد مهم  لزوم حضور وکیل کیفری همچون وکیل توهین ، وکیل سرقت ، وکیل کلاهبرداری و… می باشد .

وکیل توهین یا کیفری کسی است که می‌تواند با اطلاعات لازم و کافی در خصوص انواع جرایم کیفری  مانند سرقت، اختلاس ،کلاهبرداری، خیانت در امانت و…پرونده ها را در مراجع قضایی پیگیری نماید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید