مشاوره خانواده

مشاوره خانواده

 مشاوره خانواده؛ اختلافات و دعاوی بسیار مختلف و زیادی از سوی خانواده ها وجود دارد و همچنین بسیار حائز اهمیت و مهم می‌باشد. زیرا در خانواده وجود ارتباطات و روابط بین اعضای خانواده بسیار مهم می باشد و افراد یک خانواده اعم از مادر پدر و فرزندان  که ارکان تشکیل دهنده آن می باشند و می بایست اختلافاتی بین اعضای آن در خانواده ها که بنیان و رکن اصلی جامعه می باشند وجود نداشته باشد. چرا که جامعه حول محور خانواده تشکیل می شود و این امکان وجود ندارد که افراد و اعضای آن با یکدیگر ارتباط نداشته باشند و تمام اعضای یک خانواده باید در راستای پیشرفت جامعه و پیشرفته خانواده خود تلاش نمایند.

دعاوی خانوادگی به دعاوی گفته می‌شود که در دادگاه مطرح شود و مربوط به افراد به عنوان عضوی از کانون یک خانواده باشند.

چنانچه قوانینی که بر موضوعات فوق‌الذکر نظارت داشته باشد قوانین حمایت از خانواده تلقی می شود و این اختلافات و دعاوی دارای قوانین خاص خود می باشد و نیازمند وکیل پایه یک دادگستری در حیطه دعاوی خانوادگی می باشد.

مشاوره خانواده

برای مشاوره با بهترین مشاور خانواده در تهران با ما در موسسه حقوقی مجد تماس بگیرید.

اعتیاد یکی از اعضای خانواده‌ می‌تواند از تمامی اعضای آن جامعه کوچک یا به عبارتی آن خانواده را تحت تاثیر قرار داده و باعث آسیب های روحی به بنیان خانواده وارد سازد و این موضوع کل خانواده و تمامی اعضای آن را شامل می‌شود و آسیب‌های زیادی در راستای این اعتیاد به همراه دارد.

یکی دیگر از آسیب هایی که می تواند روابط دو طرف یا به عبارتی زوج و زوجه را تحت تاثیر قرار دهد و در بسیاری موارد موجب اختلاف شود روابط جنسی طرفین می‌باشد که این روابط باید به صورت درست پیش رود و به عبارتی می بایست از لحاظ جنسی نیز همانند روابط عاطفی و روانی و همدیگر را تامین نمایند چرا که یکی از ارکان ارتباط بین زن و شوهر یا زوجه از زوج این نوع روابط می باشد.

به جهت تسهیل در یافتن وکیل به منظور سپردن تمامی کارها و امور پرونده و دعاوی مطروحه شما ،این امکان را داریم تا به تمامی اقشار جامعه وکیل پایه یک دادگستری و مشاوره حقوقی در آن زمینه را معرفی کرده تا افراد بتوانند مشاوره خانواده کاملا فنی و دقیق ای دریافت نمایند همچنین وکلای متخصص دیگری نیز جهت انجام تمامی پرونده ها در همه زمینه ها نیز دارا می باشیم.

رایج ترین موارد در دعاوی و پرونده های خانوده

1- مطالبه مهریه (می توانید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر مقاله وکیل دریافت مهریه را مطالعه کنید)

2- استرداد جهیزیه

3- مطالبه اجرت مثل و نفقه زوجه (ممکن است بخواهید مقاله وکیل نفقه را مطالعه کنید)

4- الزام به تمکین

5- حضانت فرزند یا فرزندان مشترک

6- ازدواج مجدد

7- طلاق (ممکن شما به مطالعه مقاله وکیل طلاق علاقمند باشید)

 8- نسب

9- ولایت

 10- قیمومیت

 11- سرپرستی (برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله وکیل سرپرستی را مطالعه کنید)

12- تقسیط مهریه

 13- توقیف اموال

14- ممنوع الخروج کردن

 15- ملاقات فرزند مشترک

 16- ابطال نکاح

17- فسخ نکاح

18- طلاق توافقی

ایجاد فاصله بین اعضای خانواده افراد با رشد و بزرگتر شدن باعث ایجاد تفاوت هایی در خانواده می شوند که این امر بسیار طبیعی و قابل درک می باشد البته ایجاد و تشکیل این تفاوت ها بسیار در جامعه دیده می شود و لی می بایست با ایجاد سازگاری و صحبت و مشورت با یکدیگر در خانواده حل و فصل شود .

مطابق ماده ۴ قانون حمایت از خانواده ، صلاحیت رسیدگی به اینگونه پرونده و دعاوی (خانواده) برعهده دادگاه خانواده می باشد و دادگاه خانواده صالح به رسیدگی این دعاوی تعیین شده است و همچنین دادگاه خانواده تنها دادگاهی است که میتواند  به دعاوی خانوادگی رسیدگی نماید و در صورتیکه دعاوی خانواده در دادگاهی غیر از دادگاه خانواده مطرح شود دادگاه مذکور( که غیر از دادگاه خانواده می باشد) ، می بایست قرار امتناع از رسیدگی اینگونه دعاوی را صادر نماید و پرونده را به دادگاه خانواده  که صالح به رسیدگی پرونده می باشد ،ارجاع کند .

در واقع برای حمایت از خانواده و حل و فصل اختلافات مربوط به خانواده قوانینی تحت عنوان قوانین حمایت از خانواده مقرر شده است .

همچنین در خصوص پرونده های خانواده می ‌بایست به نکاتی توجه داشت:

 به طور مثال اگر دادگاه خانواده در ارتباط با دعوای مطرح شده رای صادر نماید ،دیگر طرفین این اجازه را نخواهند داشت که در شورای حل اختلاف نیز در خصوص آن دعوا حق اقامه داشته باشند .

 همچنین شورای حل اختلاف مادامی به دعاوی مالی رسیدگی می کند که این دعاوی مالی تا سقف بیست میلیون تومان باشد و سعی بر این دارد که از طریق صلح و سازش این دعوا را خاتمه بخشد (دعاوی مالی مانند نفقه ,مهریه, اجرت المثل)

همچنین اگر خواهان دعوای مطروحه زوجه باشد ، دعوای مطرح شده در محل زندگی و اقامت زوج اقامه خواهد شد و چنانچه اختلاف زوج و زوجه بر سر مهریه یا نفقه یا فسخ نکاح و طلاق باشد و طرفین خارج از کشور زندگی کنند و اقامت داشته باشند ، دعوا می تواند در دادگاه تهران مطرح شود و همچنین شهری که زوجین عقد نکاح را منعقد نمودند نیز برای طرح دعوا صالح خواهد بود .

نکته قابل توجه اینکه در شهرستان ها دادگاه خانواده مستقل وجود ندارد و چنانچه دعوی در ارتباط با خانواده در شهرستان ها  وجود داشته باشد ، دادگاه عمومی صالح به رسیدگی خواهد بود .

بهترین مشاوره خانواده

یک وکیل پایه یک دادگستری می تواند به عنوان بهترین مشاور در کنار ما ، برای اقدامات حقوقی یا دفاع در مقابل دعاوی مطروحه علیه ما ، باشد و نکات حقوقی و حائز اهمیت در خصوص موضوع حقوقی مربوطه را به ما یادآور شود . یک وکیل با وجدان کاری در ابتدا به مراجعه کننده خود مشاوره های لازم را می دهد و در صورت نیاز ، وکالت مراجعه کننده خود را می پذیرد .

حضور یک وکیل و مشاور در کنار ما امری ضروری است و حداقل هر خانواده ای باید یک وکیل داشته باشد که متاسفانه در فرهنگ جامعه کنونی تاکنون چنین مهمی حاصل نگردیده است و اکثر افراد جامعه ترجیح می دهند مشکل حقوقی ای به وجود بیاید و بعد از آن با وکیل صحبت نمایند وکیل کسی است که دانش و آگاهی لازم را در تمام موارد و مسائل حقوقی  دارا می باشد و در بسیاری ازموارد ،مشورت با او مانع از زیان می گردد .

وجود برخی از شرایط منجر به بطلان نکاح خواهد شد . برای مثال

1- ازدواج دو هم جنس

2- ازدواج به صورت صوری و بدون قصد و اراده طرفین

 3- ازدواج با زن شوهردار یا زنی که در عده می باشد( اعم از عده طلاق یا وفات)

 4- ازدواج پنجم مردی که چهار زن دائمی داشته باشد

5- ازدواج زنی که سه یا نه طلاق مطلقه شده است ( با همان مرد)

6- عقد نکاح زن مسلمان با مرد غیر مسلمان

 7- نسبت دادن زنا به زن توسط شوهر

 8- نفتی فرزندی که شخصا آن زن  فرزند را به دنیا آورده باشد

 9- ازدواج در هنگام احرام

 10- با محارم رضایی نسبی و سببی

نکاح دختر باکره :

دختر باکره چنانچه به سن بلوغ رسیده باشد مطابق قانون ازدواج وی با اجازه پدر یا جد پدری امکان خواهد داشت و چنانچه پدر یا جد پدری علت موجهی در خصوص امتناع از دادن اذن نداشته باشند دختر این مکان را دارد که مرد را به طور کامل به دادگاه معرفی نماید و مطابق با شرایط نکاح و مهریه ای که بین طرفین صورت گرفته است از دادگاه اجازه را اخذ نمایند و سپس به دفتر ازدواج مراجعه کنند و ازدواج خود را ثبت نمایند .

نکاح منقطع یا ازدواج موقت :

به ازدواج و عقد نکاحی گفته می شود که در آن عقد ، برای مدت معین و محدود و با مهریه تعیین شده بین زن و مرد ایجاد می شود و با پایان یافتن آن مدت نیز رابطه زوجیت به خودی خود منقضی خواهد شد .

فسخ نکاح :

منحل کردن عقد نکاح به دو صورت امکان پذیر خواهد بود اعم از فسخ یا طلاق

در فسخ نکاح زوجین می توانند با دارا بودن شرایط خاص بدون در نظر گرفتن مقررات و تشریفات خاصی که مربوط به طلاق می باشد عقد را فسخ کنند و برای اثبات آن شرایط موجود باید در دادگاه حضور داشته باشند و سعی بر اثبات آن نمایند .

بهترین وکیل خانواده

همانطور که می دانید مسائل و مشکلات حقوقی در جامعه به وفور دیده می شود و در خانواده که یکی از بنیان های اصلی یک جامعه است مشکلات حقوقی بسیاری به چشم    می خورد که مهم ترین آن طلاق می باشد که خود مسائل حقوقی دیگری را در بر می گیرد مانند نفقه ، مهریه ، اجرت المثل ، حضانت فرزندان ، تمکین زوجه و … از دیگر مسائل حقوقی خانوادگی می توان به موضوع ارث ، انحصار وراثت و تقسیم ترکه اشاره نمود .

تمام موضوعات و مسائل حقوقی که در بالا به آن اشاره شد احکام خاصی دارند و دادخواهی آن ها در مراجع قضایی شرایط خاص خود را دارد و نیازمند دانش و آگاهی می باشد . وکلای پایه یک دادگستری علاوه بر این که دارای دانش و اطلاعات حقوقی جامع و کاملی هستند با مراجع قضایی آشنایی کامل دارند بنابراین بهترین مشاور در کنار ما خواهند بود .

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با وکلای فوق حرفه ای همکاری دارد که تسط کافی و تجربه لازم را برای حضور در جلسات رسیدگی و مراجع قضایی دارند با مراجعه به این موسسه خود و خانوادتان را در مسائل حقوقی ایمن نمایید .

1 پاسخ

تعقیب

  1. […] مشاوره خانواده؛ اختلافات و دعاوی بسیار مختلف و زیادی از سوی خانواده ها وجود دارد و همچنین بسیار حائز اهمیت و مهم می‌باشد. زیرا در خانواده وجود ارتباطات و روابط بین اعضای خانواده بسیار مهم می باشد و افراد یک خانواده اعم از مادر پدر و فرزندان  که ارکان تشکیل دهنده آن می باشند و می بایست اختلافاتی بین اعضای آن در خانواده ها که بنیان و رکن اصلی جامعه می باشند وجود نداشته باشد. چرا که جامعه حول محور خانواده تشکیل می شود و این امکان وجود ندارد که افراد و اعضای آن با یکدیگر ارتباط نداشته باشند و تمام اعضای یک خانواده باید در راستای پیشرفت جامعه و پیشرفته خانواده خود تلاش نمایند. […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید