موسسه حقوقی

موسسه حقوقی

مؤسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا ، با داشتن بیش از چندین سال سابقه و حضور وکلای مجرب با بهترین دفاعیات و منصفانه ترین حق الوکاله دربیش از صدها پرونده حقوقی ، کیفری و… آرای موفق کسب نموده که این امر موجب این شده است که در سال 1401 به عنوان برترین موسسه حقوقی کشور انتخاب شود.

موسسه حقوقی مجد به عنوان برترین موسسه حقوقی کشور افتخار دریافت پنجمین تندیس سال به عنوان برترین موسسه حقوقی کشور در اجلاس سراسری تکریم از چهره های نامی کشور

شایان ذکر است در این اجلاس نام و عنوان مدیران جهادی که در مسیر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی اقداماتی صورت داده اند را در قالب یک سند ملی و تاریخی منوط به کتیبه نام و نشان ماندگار به صورت رسمی ثبت و جاودانه خواهد گردید.

جهت مشاهده کلیپت جلیل از دکتر مسعود جوکار درزی در پنجمین همایش گرامیداشت و تکریم چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور کلیک کلیک کنید

پخش کلیپ

مقدمه:                                                                           

امروزه داشتن وکیل مجرب و خبره از معضلات اساسی شده است چرا که برخی افراد سود جو از این عنوان سوء استفاده می کنند و مردم را به دردسر می اندازند موسسه حقوقی مکانی است که در آن تعداد زیادی وکیل با تخصص های گوناگون حضور دارند و برای هر شخص حق انتخاب وجود دارد موکل بعد از مشورت های لازم می تواند وکیل مورد نیاز خود را انتخاب نماید .مؤسسات حقوقی زیر مجموعه ی مؤسسات غیر تجاری هستند.در آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری،موسسات غیرتجاری به این صورت تعریف شده اند: تشکیلات و موسساتی هستند که برای اهداف غیر تجاری تشکیل می شوند چه موسسین آن قصد منفعت داشته باشند چه نداشته باشند .

 

موسسات غیرتجاری نیز به دو قسمت تقسیم می شوند:

الف:موسساتی که هدف آن ها جلب منافع و تقسیم آن بین اعضای خود نیست،که اصطلاحاَ موسسات غیر انتفاعی نامیده می شوند. فعالیت های اجتماعی مانند موسسات خیریه ،انجمن های اسلامی و از این قبیل .

ب: موسساتی که هدف آن ها جلب منافع مادی و تقسیم منافع بین اعضای خود یا دیگران  می باشد. مانند : مدارس غیرانتفاعی ،موسسات ارائه خدمات شهری و…

موسسه حقوقی

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل حقوقی و وکیل کیفری با موسسه حقوقی مجد در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

02177728932-02177886437

تعریف موسسه حقوقی:

موسسات غیر تجاری ای که توسط یک یا چند وکیل تاسیس می گردند موسسه حقوقی نامیده می شوند هدف از تشکیل این موسسات پاسخگویی به نیازهای حقوقی افراد حقیقی و حقوقی به شکل جامع و تخصصی می باشد موسسات حقوقی خدماتی را ارائه می دهند که هر فرد با استفاده از این خدمات می تواند  مشاوره های تخصصی لازم را دریافت نماید و و موضوع حقوقیه خود را به بهترین شکل به موفقیت برساند.

شرایط تاسیس موسسه حقوقی:

قوانینی که برای تاسیس موسسات حقوقی وجود دارند در قالب یک آیین نامه آورده شده‌اند طبق آیین نامه ؛ تاسیس موسسات حقوقی باید توسط حداقل ۳ وکیل اتفاق بیفتد که یکی از آنها حتماً باید ۱۰ سال سابقه ی وکالت داشته باشد. بعد از مدت ها بخشنامه‌ ای از طرف مدیر کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری صادر شد که طبق آن موسسات حقوقی فقط توسط وکلا تاسیس نمی شوند و بدون داشتن پروانه وکالت نیز می توان موسسه حقوقی تاسیس نمود این موضوع باعث شد افرادی که سرمایه داشته اما هیچگونه دانش حقوقی نداشتند وارد این عرصه شوند و اقدام به تاسیس موسسه حقوقی نمایند و این موضوع آسیب به فراوانی به وکالت و اشخاص وارد نمود.

اعتراض وکلا به این ماجرا باعث شد دیوان عدالت اداری تاسیس موسسات حقوقی را برای فارغ التحصیلان رشته حقوق که پروانه وکالت ندارند منوط به اخذ مجوز از قوه قضاییه بنماید و برای وکلای دادگستری شرایط و ضوابط خاصی را در نظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: موسسه حقوقی تهرانبهترین وکیل وکیل مالیات

اعضای یک موسسه حقوقی باید شرایط ذیل را دارا باشند :

1-پروانه وکالت آن ها دائما تمدید داشته باشد .

2-سابقه ی محکومیت کیفری و انتظامی از درجه چهار به بالا نداشته باشند .

3-دفتر وکالت نداشته باشند یا در موسسه مشابهی عضو نباشند .

4-فساد اخلاقی نداشته باشند و اعمالی که منافی شئونات وکالت است انجام ندهند.

چنانچه هر یک از شرایط فوق در اعضا رعایت نشود از عضویت محروم خواهند شد و اگر محرومیت هر یک از اعضا باعث شود تعداد اعضای موسسه از حد نصاب مقرر کمتر شوند اعضای باقیمانده موظفند ظرف سی روز به کانون اعلام نمایند و و اقدام به جایگزینی عضو جدید که شرایط لازم را داشته باشد نمایند.

دیگر شرایط ثبت موسسه حقوقی عبارت است از:

1-برای ثبت موسسه حقوقی باید پروانه تاسیس از قوه قضاییه صادر شود که مدت ثبت نیز در آن مشخص شده است و تمدید ثبت موسسه به تمدید این پروانه بستگی دارد .

 2-برای ثبت یک موسسه حقوقی حداقل دو عضو نیاز است و حداقل سرمایه باید 1،000،000ریال باشد .

3-حداقل یکی از وکلای عضو در موسسه باید بیش از ده سال سابقه وکالت داشته باشد .

4-تابعیت موسسه ایرانی می باشد .

5-هر موسسه حقوقی باید یک اساسنامه داشته باشد که بعد از تایید در کانون وکلای دادگستری در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود .

6-از جمله مواردی که باید به طور کامل در اساسنامه آورده شود موارد زیر می باشد :

الف)نام موسسه حقوقی

ب)مشخصات کامل و اقامتگاه قانونی اعضای موسس

هر تغییری که در اساسنامه موسسه رخ می دهد باید مورد تایید کانون وکلا باشد و در دفتر کانون ثبت شود و همچنین یک نسخه ی آن در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود .

مزایای موسسه حقوقی:

همانطور که می دانیم کار گروهی در اکثر مواقع درصد موفقیت بالایی داشته است موسسات حقوقی از جهت اینکه متشکل از چند وکیل می باشند بنابراین می توانند موفقیت بیشتری به دست بیاورند چرا که در هر موسسه وکلای متعددی با تخصص های گوناگون حضور دارند

و همچنین این وکلا می توانند با یکدیگر همفکری داشته باشند و نتیجه بهتری را حاصل نمایند.

از دیگر مزایای چنین موسساتی این است که باعث اشتغال بیشتر و بهتر برای فارغ التحصیلان رشته حقوق می شود ؛چرا که در هر موسسه حضور اشخاصی که اطلاعاتی درباره علم حقوق دارند بسیار کمک کننده می باشد.

تفاوت موسسه حقوقی و دفتر وکالت:

دفتر وکالت دفتری می باشد که توسط یک وکیل دایر شده است و برای تاسیس آن به مجوز نیاز نمی باشد چراکه همان پروانه وکالت وکیل مجوز فعالیت او می باشد اما تاسیس موسسه حقوقی نیازمند مجوز می باشد.

موسسه حقوقی مانند کلینیک تخصصی عمل می کند که در هر مورد متخصص خود را دارد.

موسسه شخصیت حقوقی می باشد و خود نمی تواند وکیل شخص حقیقی باشد و باید یکی از وکلای موسسه حقوقی قبول وکالت نماید.

موسسه به عنوان رابط بین وکیل و موکل می باشد و موکل می تواند مراحل پرونده خود را پیگیری نماید

و اطلاعات کامل به دست بیاورد موسسه محرم هر شخص می باشد

و اقدامات صورت گرفته در پرونده هر شخص را در مواعد معین گزارش می دهد و در پرونده ضبط می نماید.

.هر موسسه حقوقی خدماتی را ارائه می دهد که شامل موارد زیر می باشد:

1-پذیرش و قبول وکالت در کلیه دعاوی حقوقی، کیفری،بین المللی، ملکی ،خانوادگی، ثبتی،بانکی،شهرداری ،مالیاتی،کار و کارگری،بیمه،اداری و…

2-مشاوره های تخصصی در کلیه زمینه ها

3-پذیرش  داوری و معرفی داوران در مراجع داخلی و بین المللی

4–تنظیم دادخواست،اظهارنامه ،لایحه نویسی و…

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا موسسه ای است که سال ها سابقه ی درخشان در زمینه های مختلف داشته و دارد و هدف و اولویت موسسه مجد حداکثر کیفیت و موفقیت در حداقل زمان است

و از دیگر قابلیت های این مجموعه ارتباط داشتن با بیش از 500وکیل پایه یک دادگستری در سراسر نقاط ایران می باشد .

این مجموعه به طرق مختلف برای اشخاص کارآفرینی می کند و بستر مناسبی برای اشتغال و افزایش علم دانش آموختگان حقوق می باشد .

کارشناسان و وکلای مجرب وکیل مجد به علت داشتن تسلط کامل و جامع بر قوانین و اصول حقوقی به شما کمک خواهند کرد تا تصمیمات درست تری بگیرید و از آن جا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان بوده است توصیه می شود قبل از هر اقدام حقوقی از قبیل انعقاد قرارداد،شرکت در جلسات دادگاه و…با شخص مجرب مشورت نمایید .

وکیل مجد به دلیل این ویژگی ها در زمره ی بهترین موسسات حقوقی قرار دارد.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل حقوقی و وکیل کیفری با موسسه حقوقی مجد در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

02177728932-02177886437

وکیل ملکی : وکیلی است در حوزه امور مربوط به زمین و ملک  اعم از تجاری، مسکونی، شخصی، سازمانی و … سر در می آورد .

وکیل مهاجرت : وکیلی است که در  امور مربوط به مهاجرت مانند مراحل دریافت ویزا، اقامت، پاسپورت و تابعیت، هم در کشور مبدا و هم در کشور مقصد، فعالیت می‌کندو تخصص دارد .

امور خانوادگی : این وکلا معمولا وکالت انجام امور خانوادگی مانند انحصار وراثت، وصیت‌نامه و سایر حقوق اعضای خانواده را به صورت محضری یا دفترخانه‌ای به عهده می‌گیرند .

امور قراردادها: وکیلی است که در حوزه امور قراردهای بین افراد ، اعم از قرارداد ازدواج و طلاق، انتقال سند و … فعالیت می‌کند و وظیفه وی آگاه کردن موکل از شروط عقد، تعهدات و خسارات احتمالی آن که در آینده امکان دارد گریبان گیر او شود را به او گوش زد می کند .

موسسه حقوقی

اساسا موسسات حقوقی چه مکانی هستند و چه فعالیت هایی انجام می دهند ؟

در موسسات حقوقی چه افرادی فعالیت می کنند ؟

موسسات حقوقی چگونه تشکیل می شود ؟

این ها همه سوالاتی هستند که ما به دنبال پاسخ گویی به آنها در این مقاله هستیم

امروزه مردم هر جامعه ای با مشکلات زیادی از جمله سیاسی اقتصادی اجتمایی فرهنگی و در نهایت حتی حقوقی دست و پنجه نرم می کنند مشکلات حقوقی که امروزه با آن سر و کار داریم گاهی بسیار ساده و پیش پا افتاده است و گاهی از اوقات بسیار پیچیده می باشد موسسات حقوقی به ما کمک می کنند تا بتوانیم مشکلات حقوقی خود را بر طرف کنیم.

موسسه حقوقی در واقع یک جمع حقوقی هستند که از رده پایین تا بالا در آن حضور دارند و از مسئول دفتر ،کارآموز ،مشاور ،مدیر موسسه ، وکیل و ترجیحا اگر تمامی این افراد حقوقی باشند بهتر است چون هم دیگر را به خوبی هر چه تمام درک می کنند و با یک دیگر در مسائل مختلف کنار می آیند و تعامل می کنند

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با دارا بودن کادری مجرب و حرفه ای در زمینه های مختلف وکالتی بهترین موسسه حقوقی می باشد که شما می توانید مسائل و مشکلات حقوقی و کیفری و … خود را به آنها بسپارید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل حقوقی و وکیل کیفری با موسسه حقوقی مجد در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

02177728932-02177886437

وکلای مجموعه با داشتن سابقه درخشان در پرونده های دادگستری پیشنهاد ما برای شما می باشد تا در مسائل حقوقی به مشکل بر نخورید

بر اساس قوانین داخلی ما افراد حقوقی و کسانی که توانایی آنها در زمینه حقوقی ثابت شده باشد می توانند ثبت موسسه حقوقی بکنند

در حالی که بیشتر مواقع در راس موسسه حقوقی افرادی مانند استاد دانشگاه ،وکیل دادگستری ،قضات بازنشسته و این چنین افراد نشسته اند اما متاسفانه برخی افراد بعضی اوقات بدون صلاحیت و داشتن مقام علمی بر راس یک موسسه حقوقی می نشینند

برای تشکیل یک موسسه حقوقی باید مراحل زیر را انجام داد

ثبت موسسه حقوقی یکی از مسائل و موارد مهم می باشد که وجهه قانونی به انجام کار می دهد

به صورت کلی ما دو نوع موسسه حقوقی و داوری در سراسر کشور داریم یا به طور دقیق تر موسسات حقوقی به این دو شکل می توانند فعالیت کنند

موسسات غیر انتفاعی

موسسات غیر تجاری

انگیزه هر فردی از تشکیل نوع اول موسسات حقوقی انجام امور خیر خواهانه می باشد تا بتواند امور انسان دوستانه را انجام بدهد مانند موسسات خیریه یا صندوق های قرض الحسنه که جلوه ای خیر خواهانه پشت آنها وجود دارد

موسسات غیر تجاری را اگر بخواهیم تعریف کنیم باید بگوییم که

انگیزه از تشکیل این گونه موسسه حقوقی علاوه بر مسائل خیر خواهانه و کمک کردن به مردم کسب منافع مالی می باشد که در چهارچوب آموزش های علمی فروش پکیج های آموزشی و … می باشد.

در اصل کاربرد این گونه موسسات در چهارچوب هدف های غیر تجاری بوده که باید صورت می پذیرفته است

بیشتر بخوانید:وکیل کیفری وکیل طلاقوکیل مالیات

شرایط تاسیس یک موسسه حقوقی

به طور عمده اگر بخواهیم بحث کنیم راجع به آن یک سریرشرایطی باید حاکم باشد تا یک موسسه حقوقی را بتوان تشکیل داد و به ثبت رساند

از نظر تعداد افراد حاضر حداقل دو نفر باید با هم برای تشکیل یک موسسه حقوقی اقدام بکنند و حتما یک نفر از ان ها باید سابقه وکالتی بالای ۱۰سال داشته باشد

موسسان این گونه موسسات نباید دارای سو پیشینه کیفری باشند و باید مبرا از هر گونه خلاف باشند

حداقل سرمایه ثبتی شرکت باید ۱۰۰۰۰۰هزار تومان پول رایج مملک باشد

در غیر این صورت و در صورت نداشتن حتی یکی از شرایط بالا شما اجازه تاسیس یک موسسه مشاوره حقوقی را ندارید و نمی توانید موسسه خود را به ثبت برسانید و تحت نام آن فعالیت کنید و هر گونه فعالیت در غیر این شرایط غیر قانونی می باشد و تبعات و عواقب قانونی دارد

همانطور که ما برای تشکیل یک موسسه حقوقی به اجتماع نظر شرکا احتیاج داریم برای منحل کردن آن ها نیز به نظرتمامی شرکای شرکت احتیاج داریم و در واقع تمامی نفرات هییت مدیره و مدیر عامل باید برای این مهم با هم به اجماع برسند و تصمیم بگیرند

امروزه برخی مسائل دادگاه ها بسیار سنگین و تخصصی شده است که حتما مشاوره با یک وکیل خوب و یا حتی داشتن یک وکیل دادگستری خوب در دادگاه می تواند بسیار راهگشا باشد و کمک کند به شما

به طور مثال در پرونده های سنگینی مانند نفتی یا کلاهبرداری و اختلاس

خب مطمعنا به نتیجه رساندن این گونه پرونده ها کار آسانی نیست و حتما حضور فرد متخصص را می خواهد که بتواند با اشراف داشتن به قانون و مقررات از پس دادگاه بر بیاید

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن سابقه درخشان و استفاده از مشاوران خبره و وکلای دادگستری کار بلد در زمینه های مختلف بهترین گزینه برای پذیرش پرونده های شما می باشد

وکلای مجموعه ما با آشنایی کامل با روند دادگاه  در دادگاه  های مختلف نقش به سزایی در پیروزی و موفقیت شما در دادگاه دارند و می‌توانند به روند دادرسی شما کمک کنند

برای انتخاب نام یک موسسه باید به چه مواردی نگاه کرد و اساسا چه مواردی اهمیت دارد در مورد نام یک موسسه حقوقی

اولین موردی که می توان به آن اشاره کرد این است که نام موسسه حقوقی دارای معتا و مفهوم متناسب با فعالیت آن باشد بدین معنا که هر کسی با شنیدن نام ان بتواند متوجه شود که منظور موسسه حقوقی است و مرتبط باشد و بدون ربط نباشد

دومین مسئله مهم این است که قبل از انتخاب اسم موسسه حتما ان را استعلام بگیریم تا از این موضوع اطمینان حاصل کنیم که قبلا این اسم برای سازمان دیگری به کار نرفته باشد

سومین نکته قبل از نام اصلی موسسه به طور مثال (مجد وکیل الرعایا ) حتما نام موسسه ذکر بشود

در غیر این صورت برای ثبت آن برند به مشکل بر می خوریم و نمی توانیم آن را به ثبت برسانیم

چهارمین موردی که باید مورد تاکید مقررا بگیرد این است که نام یک موسسه حقوقی حتما باید از سه قسمت تشکیل شده باشد (مجد – وکیل – الرعایا )

نکته پنجم این می باد که برای ثبت اسم یک موسسه حتما باید از نام های خاص استفاده شده باشد و نام های معمولی معمولا مورد پذیرش قرار نمی گیرند

نکته ششم و حائز اهمیت بعدی این است که انتخاب اسامی لاتین مورد قبول نیست و باید اسم فارسی باشد تا مورد قبول باشد

نکته هفتم در مسائله اسم این است که اسم انتخابی حتما باید مطابق با اسامی اسلامی باشد و با فرهنگ و دین ما همخوانی داشته باشد تا مورد پذیرش قرار بگیرد

این نکاتی بود که باید در رابطه با انتخاب اسم مدنظر قرار بگیرد و دقت بشود زیرا حتی اگر همین اسم موسسه نیز دچار اسکال باشد برای ثبت موسسه به مشکل بر می خوریم

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن سابقه درخشان و استفاده از مشاوران خبره و وکلای دادگستری کار بلد در زمینه های مختلف ، بهترین گزینه برای پذیرش پرونده های شما می باشد

وکلای مجموعه ما با پاسخ دادن به سوالات قاضی در دادگاه نفقه نقش به سزایی در پیروزی و موفقیت شما در دادگاه دارند و می‌توانند به روند دادرسی شما کمک کنند

سخن پایانی در این مقاله این است، چون که مشکلات حقوقی امروزه بسیار زیاد است شما می توانید با مراجعه به موسسه حقوقی خوب و حرفه ای و با سپردن پرونده های حقوقی و کیفری خود به آن مکان خیالتان را بابت پرونده تا حدود زیادی راحت کنید

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با داشتن وکلای تخصصی و طبقه بندی شده در مسائل مختلف بسیار می تواند به شما کمک بکند

به طور مثال در پرونده های تجاری وکیل متخصص امور تجاری ورود پیدا می کند

و یا در پرونده های جزایی وکیل متخصص امور جزایی در پرونده های بین المللی وکلای خبره در مسائل بین المللی وارد جریان می شوند تا به خوبی و درستی بتوانند پرونده های شما را به نتیجه مطلوب برسانند

امید وارم که توسط این مقاله بتوانید تصمیم گیری خوبی در رابطه با مسائل و مشکلات خود بگیرید و بتوانید بین موسسات خوب و بد ،قانونی و غیر قانونی در این دوران تمیز قائل شوید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل حقوقی و وکیل کیفری با موسسه حقوقی مجد در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

02177728932-02177886437

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید