وکیل قتل

بهترین وکیل قتل

وکیل قتل وکیلی است که با پیگیری امور قانونی و قضایی موکل خود ، تمام تلاش خود را جهت تبرئه نمودن موکل خویش انجام می دهد ،وکیل قتل موظف است تمام امور محول شده به وی را به طور کامل و درست انجام دهد البته تعهد وکیل به وسیله است نه نتیجه .
بنابراین وکیل قتل با ورود به پرونده می تواند تخفیفات لازم را جهت تقلیل مجازات موکل خود اخذ نماید و به همین دلیل وجود وکیل باعث آرامش خاطر موکل و تسریع روند پرونده خواهد شد .

در راستای پرونده های کیفری همچون قتل ، نقش وکلا در روند و پیگیری پرونده و اخذ حداکثر تخفیف برای محکومین ، بر کسی پوشیده نیست .

از این رو وکیل قتل کسی است که به صورت تخصصی تجربه فعالیت در اینگونه پرونده ها را دارند و این تجربه باعث ارتقا کفیت کار وکلا ( وکیل قتل ) خواهد شد .

جرم قتل ازجرائم سنگین در این حوزه تلقی می گردد که از باب ارتکاب جرم دارای سه تقسیم بندی است که می توان به قتل عمد و غیر عمد و شبه عمد اشاره نمود . وکیل قتل و اعلام وکالت وی در پرونده های کیفری مستلزم دارا بودن مهارت ، تجربه ، دانش و تخصص ویژه می باشد که تسلط وکیل بر قوانین کشور نیز بسیار حائز اهمیت است .

وکیل قتل نیز همچون وکلای دیگر می توانند وکالت هر یک از طرفین اعم از قاتل یا مقتول را اخذ نمایند . بدین جهت با وجود فشار اولیای دم مقتول که بر قاتل و وکیل وی وارد می سازند ، باعث خودداری وکلای متعدد از قبول وکالت شخص مرتکب قتل می گردد .

درحقیقت مطابق قانون مجازات اسلامی هر عمل یا ترک عمل توسط اشخاص که بر خلاف قانون باشد و در قانون کشور مجازات برای آن مقرر شده باشد ، جرم تلقی می گردد . بنابراین جرم قتل از سنگین ترین جرایم است که موجب سلب حیات شخص یا اشخاصی می شود .

هر شخصی می تواند با برقراری ارتباط و مراجعه حضوری به موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا ، از وکلای متخصص برخوردار شده و وکیل مربوط به پرونده خود را برگزیده و اعطای وکالت نماید . ، باید این نکته را در نظر گرفت از آنجایی که وکلای متخصص همچون وکیل قتل به پرونده های حساس ورود می نمایند ، هر اقدامی که توسط وکیل صورت پذیرد تاثیر بسیار آشکاری بر پرونده و روند آن خواهد داشت به همین جهت پیشنهاد می شود که وکلای خود را به صورت دقیق قبل از اعطای وکالت بررسی نمایید تا در روند پیگیری دچار مشکل نگردید . همچنین نقش آفرینی وکیل در زمان درست و به موقع در تسریع جمع آوری مستندات و ادله کمک شایانی به موکل خواهد نمود .

با توجه به سخت گیری قانونگذار در خصوص پرونده های ان چنینی ، حضور وکیل یاری رسان موکل خواهد بود چراکه وکیل قتل با دانش و آگاهی تمام تلاش خود را در راستای اخذ نتیجه مطلوب می نماید . مادامی که وکیل متخصص اعلام وکالت به نفع قاتل می نماید این مورد را مد نظر خود قرار می دهد که اعلام وکالت وی به جهت تضییع کردن حق مقتول و اولیا دم وی نیست بلکه اقدام او در راستای تقلیل مجازات قاتل می باشد که این موضوع اصلی انکار نشدنی است .

در حقیقت یک وکیل قتل می تواند درموارد ذیل به شما کمک نماید :

1-حضور به نمایندگی از شما در محاکم قضایی

2-کمک و ارائه مشاوره جهت کسب نتیجه مطلوب 

3-مذاکره و ارائه مدارک و مستندات قانع کننده به مقام قضایی جهت اخذ تخفیف ، کاهش مجازات و اتهامات

4- بررسی پرونده و ذکر تمامی نواقص و ارائه راهکار های قانونی

 

مطابق ماده ۲۰۴ قانون مجازات اسلامی وکیل قتل می تواند در سه نوع قتل ورود نماید که عبارت اند از:

نوع عمدی
شبه‌عمد
خطای محض
قتل عمد


قتل عمد به قتلی اطلاق می‌شود که شخص قصد فعل را داشته و با قصد قبلی این عمل را انجام داده و نتیجه موردنظر برای وقوع جرم مد نظر شخص قاتل بوده است . به طور مثال شخصی به نیت کشتن فرد دیگر چاقویی را در قلب او فرو می نماید و باعث و بانی مرگ وی است . در این جا عمل فرد دارای سه عنصر مشترک یک جرم می باشد که شامل عنصر مادی، قانونی و معنوی است و اینگونه بیان می کنیم که وی قاتل ( شخصی که با نیت و قصد قبلی باعث مرگ شخص دیگر می شود )
قتل شبه عمد
قتل شبه عمد به قتلی گویند که شخص مرتکب صرفا قصد فعل انجام شده را دارد و قصد رسیدن به نتیجه عمل به وقوع پیوسته را نداشته است . به طور مثال شخص قصد کتک زدن شخصی را داشته ولی قصد مرگ وی را به جهت کتک زدن شخص نداشته است ولی بر اثر ضربه وارده منجر به مرگ آن شخص شده است .
قتل خطای محض
به قتلی گویند که فرد قصد فعل و قصد نتیجه رخ داده رانداشته و این جرم بدون قصد قبلی به وقوع پیوسته است . به طور مثال شخصی در یک مکان که خالی سکنه می باشد اقدام به سنگ پراکنی نموده و در آن جا شخص دیگری حضور داشته و سنگ با سر او برخورد نموده است و بر اثر ضربه وارده در این جا فرد به علت این که قصد فعل و نتیجه را نداشته عنوان جرم قتل خطایی را می‌گیرد منجر به مرگ وی شده است .
در تمامی این سه حالات فرد متهم به جرم قتل این امکان را دارد که از یک وکیل قتل متخصص در امور جزایی و کیفری مشاوره دریافت نماید تا وکیل قتل ، راه‌های رسیدن به حق را برای وی روشن نماید و همچنین می تواند با دریافت مشاوره از وکیل قتل و اعطای وکالت به وکیل قتل منجر به انجام درست مراحل با آگاهی شود .

در صورت نیاز به وکیل متخصص قتل می توانید از طریق راه های ارتباطی با موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا در ارتباط باشید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل تهران، وکیل قتل ،وکیل پایه یک دادگستری،وکیل حقوقی و … با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

92 110 10 0912

02177728932-02177886437

وکیل قتل اساسا به کسی گفته می شود که در درون پرونده ها و کیس های کیفری و جنایی ورود می کند و از موکل خود (قاتل یا فرد کشته شده ) دفاع می‌کند.

وکیل قتل تمام تلاشش را انجام می دهد که بتواند موکل خود را از اعدام و اشد مجازات نجات دهد و او را از بند زندان رها سازد یا اگر در طرف مقابل باشد تلاشش بر این است که از حقوق شخص کشته شده تا جایی که بتواند دفاع کند و اجازه ندهد خون شخص ریخته شده پایمال بشود.


در پرونده های قتل و جنایات علیه نفس شخص حتما نیاز به وکیل دارد زیرا در این گونه پرونده ها شخص وکیل حتما باید از تخصص و مهارت زیادی برخوردار باشد و در تمام مراحل دادرسی از حقوق موکل خود دفاع کند.


موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکیل متخصص در امور قتل و داشتن تخصص در این زمینه به شما کمک می کند تا در پرونده ها به نتیجه مطلوب برسید و موفقیت برای شما حاصل بشود.

Murder lawyer

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل تهران، وکیل قتل ،وکیل پایه یک دادگستری،وکیل حقوقی و … با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

92 110 10 0912

02177728932-02177886437


در قوانین کلیه کشور های جهان و در تمام این کره خاکی برای شخص قاتل و مجرم سنگین ترین مجازات ها را در نظر می گیرند دلیل این عمل نیز از این بابت است که قتل اتفاق بسیار بزرگی می باشد و می تواند خسارات جبران نا پذیری را به خانواده مقتول وارد کند.
جرم قتل و آدم کشی یکی از قبیح ترین اموری است که در جامعه بسیار ناپسند است و مورد شماتت قرار گرفته است به حدی که تمامی اندیشمندان یک کشور و کشور های مختلف جهان برای وا کاوی این عمل دست به کار شده اند و در حال تحقیقات گسترده هستند تا به ریشه اصلی برسند.

از جمله وظایف وکیل قتل در پرونده های کیفری می تواند این موارد باشد:

وکیل اثبات قتل ، می‌تواند چگونگی انجام این عمل را به درستی نشان بدهد و بگوید چگونه این عمل صورت گرفته است وکیل خبره و ماهر می تواند برای موکل خود تخفیف بگیرد و یا اساسا او را تبرئه کند.


همچنین است که در طرف مقابل (یعنی وکیل خانواده مقتول یا فرد کشته شده ) می تواند و این امکان را دارد که مدارک و استادی مبنی بر عمدی بودن قتل رو کند و باعث بشود که قاتل مجازات شود.
وکیل دادگستری این امکان را دارد که به وسیله اطلاعات و مهارت های خودش روند رسیدگی به پرونده و کیس را کوتاه تر کند ،همینطور وکیل این امکان را دارد که فراهم کردن محیطی برای گفت و گو و صحبت و انجام گرفتن جلسات گوناگون موکلش را از حقوقش مطلع کند و موکلش بداند که از چه حقوقی در روند دادرسی برخوردار است تا از پایمال شدن حق او جلوگیری کند.

وکیل قتل روند دادرسی را می تواند به نفع موکل خودش هدایت کند و با راهنمایی های دلسوزانه پرونده را نتیجه مطلوب شما برساند.


موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکیل متخصص در امور قتل و داشتن تخصص در این زمینه به شما کمک می کند تا در پرونده ها به نتیجه مطلوب برسید و موفقیت برای شما حاصل بشود و پرونده را به نتیجه دلخواه شما برساند و رای مورد نظر شما را به نتیجه برساند.

چه مواقعی ما باید به وکیل قتل مراجعه کنیم ؟

تا به حال این سوال برایتان پیش آمده است که ما چه زمانی باید به وکیل قتل مراجعه کنیم ؟

اگر شخصی از عزیزان شما مرتکب به قتل شده باشد یا عزیزی را در حادثه ای از دست بدهید در هر صورت شما با یک پرونده رو به رو هستید که یک سر آن قتل است شما باید در همان ابتدا که با این مورد مواجه شدید به وکیل متخصص در امور قتل مراجعه کنید تا بتواند شما را در این پرونده راهنمایی کند و به ترتیب مراحلی را که باید بروید را به شما بگوید تا از حقوقتان دفاع کند و حقتان پایمال نشود.

از ویژگی ها و خصوصیات یک وکیل قتل اگر بخواهیم بگوییم باید به نکات زیر اشاره کرد:

مورد اول این است که وکیلی که در جریان این پرونده انتخاب می کنیم باید دلسوز باشد و از هیچ تلاشی دریغ نکند و تمام تلاشش را برای احقاق حق موکل خودش بکند.

مورد دوم که باید به آن دقت کرد این است که این است که وکیل قتل مورد نظر باید اطلاعات و آگاهی کامل پیرامون این حوزه را داشته باشد تا با اشراف کامل و دید باز وارد پرونده شود.

نکته سوم در این رابطه این است که با توجه به این که حکم و مجازات قتل از دین و از شرع مقدس گرفته می شود وکیل متخصص در امور قتل و به طور کلی در امور کیفری باید حتما تسلط کامل به مسائل شرعی و دینی داشته باشد تا بتواند حق موکل خود را بگیرد.

وکیل دادگستری باید تمامی جلسات دادگاه را به طور منظم شرکت کند تا در جریان روند دادرسی باشد و بتواند از موکل خود دفاع کند و او را از گزند اتهام و مجازات های سنگین مثل اعدام جلوگیری کند.

حال به این نکته می رسیم با هم بررسی کنیم که به طور کلی چند نوع قتل داریم ؟
هر کدام برای به وقوع پیوستن چه شرایطی باید داشته باشند ؟
در تعریفی کلی از قتل باید بگوییم که قتل یعنی سلب حیات یا نابود ساختن یک انسان در واقع از بین بردن یک انسان را قتل می گویند که این امر در دین یک امر قبیح و نابخشودنی می باشد و نمی توان به راحتی از آن گذشت کرد و چشم پوشی از آن نمود.

حال به تعریف انواع قتل می رسیم که می‌توان از آن به این ترتیب نام برد :

قتل عمد

کاملا مشخص و نمایان است که منظور از این عمل (قتل عمد ) چه چیزی می باشد قتل عمد یعنی نوعی از عمل که شخص در آن مرتکب به قتل می شود ( قاتل جان یک فرد دیگر را می گیرد ) بنابر این نابود کردن یک انسان یا به عبارتی دیگر کشتن یک فرد توسط قاتل را قتل عمد می گویند.
در قانون داخلی ما و قوانین مجازات اسلامی اشد مجازات برای این نوع جرم (قتل عمد )در نظر گرفته شده است.

مورد دوم که باید در این جا به آن پرداخته شود قتل شبه عمد می باشد

به اثبات رساندن قتل شبه عمد کار سختی می باشد و وکیل قتل شبه عمد باید متخصص در این زمینه باشد و مهارت کافی داشته باشد تا توان اثبات چنین قضیه ای را داشته باشد.

به دلیل تفاوت فاحش قتل عمد و غیر عمد وکیل قتل ماهر و کار بلد در تلاش بر می آید که تا حد امکان تمیز بین این دو نوع قائل شود و قتل را غیر عمد جلوه دهد.

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکیل متخصص در امور قتل و داشتن تخصص در این زمینه به شما کمک می کند تا در پرونده ها به نتیجه مطلوب برسید و موفقیت برای شما حاصل بشود و پرونده را به نتیجه دلخواه شما برساند و رای مورد نظر شما را به نتیجه برساند.

با موسسه حقوقی مجد برترین موسسه حقوقی تهران بیشتر آشنا شوید

وکیل دادگستری حرفه ای در امر قتل به خودی خود می داند که کارش را به چه نحوی انجام بدهد که به نفع موکل خود باشد و موکلش ضرری نکند.

نوع سوم قتل قتل خطای محض می باشد

اگر بخواهیم توضیحی در رابطه با این نوع قتل بدهیم باید بگوییم که عملی که بدون هیچ گونه نیت قبلی انجام گرفته باشد و در واقع قاتل قصدی برای کشتن مقتول نداشته باشد را قتل خطای محض می گویند.

برای آن که بتوان بی گناهی موکل را توسط وکیل قتل به اثبات رساند باید دلایل و مدارک و قرائن کامل به دادگاه ارائه کرد تا شخص قاضی و دادگاه به طور کامل مجاب شوند که آن عمل از روی عمد نبوده است و تماما سهوا اتفاق افتاده است.

وکیل قتل برای آن که بتواند و توانایی موفق شدن در کارش را داشته باشد باید در ایتدا تجربه کاری فراوان داشته باشد و پرونده های زیادی را در این زمینه گرفته باشد که وکلای موسسه مجد وکیل الرعایا از این خصیصه برخوردار هستند.
زیرا این رشته بسیار در این زمینه مفید فایده می باشد و قابل استفاده است.
کسانی که در دانشگاه رشته حقوق جزا خوانده باشند در محیط دادگاه اشراف بیش تری بر موضوع قتل و جنایات عمدی و غیر عمدی علیه نفس دارند و می توانند راحت تر مسائل مربوط به قتل را مورد تحلیل و بررسی قرار بدهند.در نتیجه امر این نکته را مد نظر قرار دهید که برای هر پرونده و به خصوص پرونده قتل که از حساسیت بالایی برخوردار می باشد نزد متخصص در آن امر بروید

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با در اختیار داشتن وکیل متخصص در امور قتل و داشتن تخصص در این زمینه به شما کمک می کند تا در پرونده ها به نتیجه مطلوب برسید و موفقیت برای شما حاصل بشود.

امیدوار هستم که به وسیله این مقاله بتوانید بهترین تصمیم را برای عزیزانتون و تمامی کسانی که به چنین مشکل دچار هستند بگیرید و در اموراتتان موفق بشوید

وکیل قتل;قتل یعنی گرفتن جان کسی به طور غیرقانونی از طریق عمل مادی مثبت یا منفی فعل یا ترک فعل

همانطور که می دانید متاسفانه در برخی از موارد در اثر بی احتیاطی و به طور ناخواسته ،‌درگیری دو شخص منجر به قتل یکی از آن ها یا هر دو آن ها می شود . با توجه به قانون مجازات اسلامی قتل جرم  می باشد و قانونگذار برای آن مجازات تعیین نموده است . شاید فکر کنید مجازات قتل فقط قصاص می باشد اما باید در نظر داشته باشید با توجه به اینکه نوع قتل چیست ،‌مجازات آن متفاوت خواهد بود .

در قانون مجازات اسلامی  سه نوع قتل پیش بینی شده است ؛ قتل عمد ،قتل غیر عمد و قتل خطای محض .

درقتل عمدی : مرتکب عمدا کاری را انجام می دهد که در عمل موجب قتل شخص می شود و آگاهی مرتکب نسبت به عمل ارتکابی که منجر به قتل می شود در عمدی بودن قتل کافی می باشد . در برخی از موارد به علت ضعف ،‌پیری و … عملی که نوعا منجر به قتل نمی شود باعث قتل شخصی می شود در اینجا نیز نوع قتل عمدی می باشد .

مجازات قتل عمدی قصاص می باشد .

در قتل غیر عمدی : مرتکب قصد کشتن شخص را ندارد یا نسبت به موضوع ( شخص ) آگاهی ندارد .

در خطای محض : قتل در حالت خواب ،‌بیهوشی و مستی و بدون قصد فعل و نتیجه واقع می شود .

مجازات دو قتل فوق ( قتل غیر عمدی و خطای محض ) دیه و تعزیرات می باشد .

بنابر موارد فوق باید نوع قتل مشخص شود تا مجازات متناسب با آن اجرا شود .

موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا با بهترین وکلا در زمینه پرونده های جنایی همکاری دارد وکلای این مجموعه با بررسی کامل پرونده نوع قتل را مشخص و به دادگاه اثبات می کنند و به موکل خود کمک می کنند تا به نتیجه مطلوب با حداقلی ترین میزان ضرر برسند بنابراین اولین قدم مراجعه به وکیل خبره و دریافت مشاوره می باشد .

جهت مشاوره با وکیل قتل با ما  تماس بگیرید

در ماده ۲۰۴ قانون مجازات اسلامی قتل  به سه دسته تقسیم شده است :

قتل عمد، شبه عمد و قتل خطای محض

قتل عمد  کشتن غیرقانونی یک انسان زنده است که با تصمیم و اراده و نقشه قبلی انجام می شود قتل می تواند شامل خفه کردن، چاقو زدن ،کشتن با اسلحه ، غرق کردن کسی در آب، تزریق مواد به کسی و از این قبیل باشد نکته حائز اهمیت در این قتل این است که قاتل باید از قبل قصد و اراده انجام این کار را داشته باشد.

 مجازات قتل عمد در صورت وجود شرایط، قصاص است. در قتل شبه عمد  قصد انجام عمل را داریم اما قصد کشتن شخص را نداریم یعنی بدون قصد و اراده قبلی برحسب یک حادثه شخص کشته می شود. قتل در صورتی شبه عمد محسوب می‌شود که وسیله ی  مورد استفاده  نوعاً کشنده نباشد. مثلاً زدن با خط کش اما زدن با چاقو نوعاً کشنده است و مجازات قتل شبه عمد پرداخت دیه و مجازات تعزیری است که شامل حبس و جزای نقدی می شود.

 قتل خطای محض ناشی از یک خطای کامل است و در واقع قصد وجود ندارد در عمل نیز شخص نمی خواهد این کار را انجام بدهد. مثل تیری که به یک پرنده شلیک می‌کنیم اما به اشتباه به یک انسان برخورد می کند .

ولی به طور کلی این گونه می توان گفت اگر قصد فعل و قصد  نتیجه وجود داشته باشد قتل عمد و اگر قصد فعل وجود داشته باشد و قصد نتیجه وجود نداشته باشد قتل شبه عمد می باشد و اگر قصد فعل و قصد نتیجه وجود نداشته باشد خطای محض است. طبق تبصره یک ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی اعمال انسان مجنون و نابالغ چه عمد باشد و چه نباشد در حکم خطای محض است .

Murder lawyer

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل قتل،وکیل مواد مخدر،وکیل سرقت و یا مشاوره با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

92 110 10 0912

02177728932-02177886437

طبق تبصره ۳ همین ماده اگر عملی بر اثر بی احتیاطی و عدم مهارت و یا عدم رعایت قوانین منجر به قتل شود این قتل در حکم شبه عمد خواهد بود . این دسته بندی برای قتل از این جهت حائز اهمیت است که مجازات در انواع قتل متفاوت خواهد بود و شخص  قاتل طبق نوع قتل به مجازات قصاص (قصاص نفس ، قصاص عضو )، جزای نقدی، دیه و حبس محکوم می شود.

مباشرت، مشارکت و معاونت در قتل

مباشرت در قتل:

در صورتی که شخصی تصمیم به ارتکاب قتل نماید و سپس مرتکب قتل شود،مطابق مبنانی حقوقی مباشر در وقوع جرم قتل  نامیده می شود. در نتیجه مباشر جرم قتل ، کسی است که خود به تنهایی قتل را مرتکب شده است.

مشارکت در قتل

چنانچه برای ارتکاب جرم قتل دو یا چند نفر با یکدیگر مشارکت نمایند و همه آنها در وقوع قتل مداخله کنند، حتی اگر میزان تاثیر و رفتار آن ها با هم برابر باشد یا نه، به این افراد شریک جرم گفته میشود. یا اصطلاحاً آنها مشارکت در جرم (قتل) دارند.

مطابق ماده ۴۲ قانون مجازات اسلامی

در صورت انجام ارتکاب جرم به مشارکت شخص یا اشخاصی با هم، مجازات هر یک از آنها، مجازات مرتکب مستقل آن جرم خواهد بود. البته لازم به ذکر است که دادگاه به تاثیر مداخله و مباشرت شریک در قتل توجه کرده  و میتواند دستور به تخفیف مجازات بدهد .

بیشتر بخوانید: وکیل کلاهبرداریاعاده دادرسی کیفری

معاونت در قتل

در صورتی فرد به صورت مستقیم در اقدامات مجرمانه (جرم) شرکت نکرده و در آن مداخله ای ننماید. به صورتی که نه مباشر جرم  محسوب گردد و حتی نتوان وی را شریک در جرم  دانست . اما از قصد و نیت قاتل با خبر و مطلع باشد و برای رسیدن به هدف آن شخص کمک کند. (اعم از اینکه در این موضوع ذی نفع باشد یا نباشد ) معاون در قتل تلقی میگردد .

معاون در قتل ممکن است با راهنمایی کردن و یا حتی در اختیار قراردادن  وسایل ارتکاب قتل ، وقوع این عمل را راحت تر کرده و آن را تسهیل نماید. یا اینکه قاتل  را تشویق و ترغیب نماید و یا اینکه از طریق فریب، نیرنگ ، حیله و….قاتل را به انجام عملیات مجرمانه وادار کند.

مطابق ماده ۴۳ قانون مجازات اسلامی

اگر برای معاونت در جرم،مجازات خاصی در نظر گرفته شده باشند،همان مجازات اعمال می شود در غیر اینصورت، قاضی با توجه به میزان تاثیر اقدام،معاون او را مجازات خواهند کرد.

دادگاه صالح

مطابق قانون آیین دادرسی کیفری مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی قتل اعم از عمد ، غیر عمد ویا خطای محض . دادگاه کیفری ۱ استان می باشد.

بررسی تبدیل قصاص به دیه با فوت قاتل یا عدم دسترسی به ‏وی

عدم اصرار در قتل از جمله مقتضی آن است که صرفاً به قصاص قاتل اقدام نمایند، در صورتی که میخواهند دیه را طلب نمایند رضایت قاتل را هم تحصیل کنند. از نگاه شریعت اسلامی اخذ دیه به عنوان عمل جایگزین در رابطه با جرم قتل عمد نیازمند دلیل خاصی تحت عنوان رضایت اولیای دم به اخذ دیه به جای قصاص متهم می باشد.

 برای مثال در حدیثی از امام صادق آمده است که هر کس مومنی را به عمد به قتل رساند قصاص می گردد مگر آنکه اولیای دم اوبه گرفتن دیه رضایت دهند. در فرض فوت یا فرار قاتل امکان تحقق یافتن این توافق بین ولی دم مقتول و خانواده قاتل وجود ندارد فلذا بدون هیچ دلیلی نمی توان حکم به جایگزین شدن دیه و استقرار آن بر ذمه ی قاتل متوفی نمود.

روایت هایی که عکس این مدعا را می رساند روایت های  شاذ و فاقد سند معتبر هستند. آنانکه قائل به عدم سقوط دیه در فرض فوت قاتل میباشند در واقع بر این باور هستند که اگر اموال قاتل کفاف پرداخت دیه را نکند باید دیه مقتول از اموال عاقله ی قاتل  پرداخت شود.

در حالیکه در حقوق ایران که عمدتاً موارد راجع به قصاص و دیه از منابع اسلامی که منابع فقهی است گرفته شده است این مسئله بیان گردیده است که تنها در صورتی دیه ی مقتول برعهده ی عاقله قاتل می باشد که  مورد قتل از موارد قتل خطایی باشد و در مورد قتل عمدی عاقله حق دخالت و پرداختن دیه را ندارند.

 باید توجه داشت که وضع کردن قوانین مانند پرداخت دیه در قتل های خطای محض از سوی شارع مقدس به عبارتی برای حفظ نفوس و جلوگیری از زیاد شدن قتلهای سهوی و خطایی می باشد که البته نمی‌توان چنین معیاری را به قتل های عمدی از جانب خود بدون دلیل موجهی تسری داد. اما از سوی دیگر نیز باید توجه کرد که ساقط کردن دیه و  گرفتن حق مطالبه آن از اولیای دم هم می تواند به نوعی در برخی موارد مثل  فوت و یا فرار قاتل، جرمی مانند قتل عمدی را بدون کیفر و واکنش اجتماعی باقی بگذارد.

هرگاه که فردی مرتکب  قطع عضوی میشود که خود، آن عضو را ندارد ،این مجازات قطع عضو تبدیل به دیه ی جایگزین میشود. با توجه به این نوع سیاست کیفری قانون گذاری جزایی در ایران می توان قائل به این مسئله شد که در مواردی نیز که قصاص نفس به هر دلیلی امکان پذیر نمی باشد این مجازات می‌تواند تبدیل به پرداخت دیه بشود.

دلیل جایگزینی پرداخت دیه به جای قصاص

 همانطور که مشاهده می شود علت اصلی جایگزینی حکم پرداخت دیه به جای قصاص در تمامی موارد فرار یا فوت قاتل وسایر موارد احتمالی عدم دسترسی به او و در نتیجه عدم امکان اجرای قصاص نفس یک علت ودلیل مشخص می باشد که آن عدم بدون واکنش و مجازات ماندن جرم قتل عمدی دراین موارد است، و از طریق این دلیل و ملاک مشترک میتوان به یک نوع وحدت رویه در تمامی مسائل و موضوعات مشا به حقوقی و جزایی رسید.

 در خصوصی تحقیق و مطالعه درباره آیات و روایات در منابع اسلامی موضوع تسلط اولیای دم مقتول بر قاتل که در قرآن بیان شده است هم شامل حق قصاص نفس برای آنهاست وهم مشمول موارد جایگزینی کردن دیه به جای قصاص در صورت درخواست اولیای دم میشود، که این موضوع نشان دهنده آن است که هم از لحاظ ادله ی حقوقی و نیز عقلی موضوع درخواست جایگزین کردن د یه به جای قصاص یک موضوع اختیاری و تابع آزادی اراده ی  اولیای دم مقتول می باشد.

 دلیل دیگری که میتوانیم درباره امکان جایگزینی دیه در مورد مسئله فوت یا فرار وعدم دسترسی به قاتل به آن استناد کنیم قیاس اولویت می باشد، این قیاس بیان می دارد که با توجه به اینکه قانونگذار در حقوق ایران حتی در مواردی که قاتل به لحاظ مالی استطاعت پرداخت دیه را ندارد حکم به پرداخت دیه از سوی بیت المال نموده است به طریق اولا در مورد فرار, فوت و یا عدم دسترسی به قاتل نیز که امکان اجرای حکم قصاص منتفی میشود این حکم بسیار عادلانه‌تر و منطقی تر به نظر می آید تاهم جرم قتل عمدی قاتل به بهانه فوت یا عدم دسترسی به او بدون مجازات باقی نماند و هم ازراه اولویت بخشیدن به موقعیتی مهمتر و خطیرتر در مقایسه با عدم استطاعت مالی که همانا عدم دسترسی و یا حتی فوت قاتلی است که اگرچه جرم او محرز و مشخص بوده و به موجب حکم قطعی در دادگاه محکوم شده و تحت تعقیب است اما فقط به خاطر عدم دسترسی به او و یا در قید حیات نبودنش نمی توان حکم قصاص  که همانا حکم قانون است را در خصوص او اجرا نمود امکان ایجاد رویه ی واحد و جامع را در نظام جزایی کشور فراهم آورد.

اما سوالی در مورد جایگزین کردن دیه به جای قصاص بدون اخذ رضایت قاتل در موارد عدم دسترسی به او و فرار او مطرح می‌شود. آیا در موارد جایگزینی دیه به جای قصاص نفس، میان فردی که قتل عمدی را انجام داده و با فرار و متواری شدن خود امکان استیفای حق و اجرای قصاص را از اولیای دم سلب نموده است با فردی که مرتکب چند مورد قتل عمدی میشود و با فرض گرفتن تراضی اولیای دم مبنی بر اخذ دیه در این مورد یا عدم این تراضی، تنها امکان اجرای قصاص در مورد یکی از مقتولین وجود دارد و در مورد سایرین تنها امکان اخذ دیه فرا هم است, تفاوتی وجود دارد یا خیر؟

 درباره جواب این سوال باید متذکر شد که تمام این مواردی هم که در سوال  به آن اشاره شده است دارای نوعی وحدت ملاک استدلالی با همدیگر میباشند. یعنی فرض مشترک درباره ی همه آنها فراریا فوت متهم در تمامی آنهاست که باعث عدم دسترسی به او برای اجرای قصاص شده است پس هیچ تفاوتی میان فروض مختلف ذکر شده در این سوال با هم درباره امکان جایگزینی دیه به جای قصاص وجود ندارد.

 در پایان می توان نتیجه گرفت که امکان جایگزینی دیه به جای قصاص در تمامی مواردی که از یک علت مشترک در خصوص عدم وجود امکان اجرای قصاص ناشی شده باشند وجود دارد و در این خصوص تفاوتی میان مورد فرار و یا فوت قاتلی که مرتکب قتل عمد شده باشد چه موارد ارتکابی قتل عمد از سوی او یک موردو یا بیش از یک مورد باشد وجود ندارد در تمامی این موارد وحدت ملاک ناشی از قیاس منطقی اولویت جاری می باشد.

وکیل قتل

با توجه به موارد فوق همانطور که بیان گردید پرونده قتل از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است

چرا که به دلیل ظرافت های موجود در این گونه دعاوی ممکن است با اشتباهی کوچک فرد خاطی و یا مجنون علیه متحمل خسارات جانی و مالی فراوانی گردند در نتیجه بهترین راه استفاده و بهره بردن از تجربیات و دانش وکیل قتل می باشد زیرا وکیل متخصص در این زمینه با تجربیات خود می تواند به بهترین شکل ممکن از حقوق موکل خود دفاع کرده و نسبت به احقاق حق وی اقدام نماید

در صورت نیاز به وکیل متخصص قتل می توانید از طریق راه های ارتباطی با موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا در ارتباط باشید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل تهران، وکیل قتل ،وکیل پایه یک دادگستری،وکیل حقوقی و … با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

92 110 10 0912

02177728932-02177886437


مرجع رسیدگی به جرم قتل
در خصوص این که به جرم قتل در کدام دادگاه رسیدگی خواهد شد باید اینگونه گفت که به جرم قتل در دادگاه کیفری یک رسیدگی خواهد شد و در صلاحیت دادگاه کیفری یک می باشد و وکیل قتل می بایست از طریق این داداگاه پیگیری نماید و همچنین در دادگاه کیفری یک به جرم قتل و تشخیص این که نوع قتل واقع شده چه نوع قتلی است ، رسیدگی خواهد شد و پیگیری وکیل قتل با مراجعه و دفاع در این دادگاه خواهد بود .
در خصوص این موضوع که کدام دادگاه کیفری یک صالح به رسیدگی این جرم می باشد باید اینگونه بیان کرد که که رسیدگی به جرم متهم در دادگاهی انجام می شود که جرم در آن جا به وقوع پیوسته است یعنی دادگاه محل وقوع جرمی که متهم مرتکب آن شده است .
ادله اثبات جرم قتل
وکیل قتل می بایست در رابطه با جرم قتل چندین ادله اثبات دعوا را در حوزه قانون مجازات اسلامی مورد بررسی قرار دهد . در خصوص ادله اثبات جرم می توان اینگونه بیان کرد که ادله اثبات دارای انواعی می باشد که بدین شرح می باشد :


اقرار
شهادت
قسامه
علم قاضی


وکیل قتل با در نظر گرفتن تمامی جوانب پرونده و اظهارات بیان شده توسط متهم ، راه نجات و تبرئه وی را می یابد و در صورت متهم نبودن و عدم ارتکاب جرم توسط وی ، اقدامات لارم را انجام دهد تا حقی تضییع نگردد . یکی از موارد دیگری که اشخاص در خصوص اخذ وکیل قتل باید به آن توجه نمایند ، متخصص بودن شخص وکیل قتل است چرا که وکیل منتخب جهت انجام امور پرونده قتل ( که بسیار حساس و تخصصی می باشد ) می بایست آشنایی کامل و جامعی در خصوص قوانین مربوط به جرم قتل داشته باشد و بتواند دفاعیات محکم و درست داشته باشد .

مجازات قتل عمد
در خصوص مجازات قتل عمد باید اینگونه بیان کرد که قاتل به هر دلیلی ، نظیر رضایت اولیای دم یا نداشتن شاکی ، قصاص نگردد ، مجازات حبس سه تا ده سال ، در خصوص شخص قاتل ، اجرا و اعمال می شود .

مجازات قتل شبه عمد


در خصوص مجازات قتل شبه عمد باید ایگونه بیان کرد که مجازات قتل شبه عمد پرداخت دیه و یکی از مجازات های تعزیری ( معمولا حبس ) در نظر گرفته شده است که مطابق ماده 488 قانون مجازات اسلامی ، دو سال قمری از زمان واقع شدن جنایت جهت پرداخت دیه ، به مرتکب ( شخص مرتکب قتل شبه عمد ) مهلت داده می شود؛ مگر اینکه با اولیای دم ، به گونه ای دیگر توافق کرده باشند .

مجازات قتل خطای محض


مطابق ماده 463 قانون مجازات اسلامی اینگونه باید گفت که در قتل خطای محض در حالتی که جنایت با بینه یا قسامه یا با علم قاضی اثبات شده باشد پرداخت دیه توسط عاقله صورت خواهد گرفت و مادامی که با اقرار مرتکب و یا با سوگند یا قسامه اثبات گردد بر عهده خودش خواهد بود .
وکیل قتل تمام تلاش خود را برای اشخاص مرتکب این جرم ( در سه حالت این نوع از جرم ) خواهد نمود تا محکومیت وی کمتر و مشمول حد اعلای تخفیف گردد . با توجه به اینکه وکیل قتل می بایست دارای عمل و آگاهی باشد و تسلط کامل بر قوانین مربوطه را دارا باشد همچنین باید توانایی دفاع سنگین و بسیار حساس ، در مقابل قاضی و در ددگاه را داشته باشد چرا که جرم قتل و افعالی که موجب قتل شخصی شده است بسیار مهم می باشد و دادگاه نیز به صورت جدی آن را پیگیری می نماید .

در صورت نیاز به وکیل متخصص قتل می توانید از طریق راه های ارتباطی با موسسه حقوقی مجد وکیل الرعایا در ارتباط باشید.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین وکیل تهران، وکیل قتل ،وکیل پایه یک دادگستری،وکیل حقوقی و … با ما در ارتباط باشید

تماس با ما

مشاوره

92 110 10 0912

02177728932-02177886437

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید